Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Croaziere » Croaziere de grup » Croaziere de grup -rezervi acum, navighezi la vara!

Croaziere de grup -rezervi acum, navighezi la vara!

Formular de rezervare

Pune pe lista dorintelor din 2021 o croaziera si rezerva relaxat una dintre croazierele noastre de grup. Am inclus transportul cu avionul, transferul la vasul de croaziera, un insotitor de grup, taxele portuare si de aeroport.

Iti garantam, pe langa siguranta, o experienta inedita la bord. Companiile de croaziera navigheaza sub un protocol foarte strict de securitate si sanatate la bord si la capacitate redusa. Astfel, nu doar ca vei avea camera igienizata de 2 ori pe zi si toate spatiile comune de pe vas, dar te vei putea bucura in voie de toate facilitatile si activitatile.

Mediterana de Est

COSTA MAGICA, 7 nopti, Mykonos si Santorini

26.06 – 03.07.2021, Zbor din Bucuresti si Timisoara - de la 999 €/ persoana

Mediterana de Vest

MSC SEASIDE, 8 nopti, Barcelona, Marsilia, Genova, Livorno, Napoli

12.06 – 19.06.2021, Zbor din Bucuresti, Cluj, Iasi sau Timisoara - de la 1049 €/ persoana

MSC GRANDIOSA, 8 nopti, Paste 2021 - Barcelona, Cannes, La Spezia, Palma de Mallorca

01.05 – 09.05.2021, Zbor din Bucuresti - de la 1149 €/ persoana

Europa de Nord

MSC VIRTUOSA, 9 nopti, Vas NOU! Capitale Baltice - Kiel, Copenhaga, Helsinki, Sankt Petersburg, Tallin

11.06 – 20.06.2021, Zbor din Bucuresti - de la 1459 €/ persoana

Tariful include:

  • Bilet de avion din Bucuresti, Iasi, Timisoara sau Cluj Napoca
  • Transfer aeroport - vas - aeroport
  • Cazare la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ale    
  • Taxele portuare si de aeroport
  • Cazare la hotel in functie de orasul inscrierii

Tariful NU include: Serviciile medicale la bord; accesul la centrul de infrumusetare si Spa; excursiile optionale la tarm; asigurarea medicala/storno; internetul si service charge-ul 10 Eur/zi/persoana


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour