Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Croaziere » MSC Cruises » Discount de pana la 50% pentru cadrele medicale - MSC Cruises

Discount de pana la 50% pentru cadrele medicale - MSC Cruises

Formular de rezervare

LINIA DE CROAZIERA MSC CRUISES VREA SA MULTUMEASCA TUTUROR CADRELOR MEDICALE DIN PRIMA LINIE DIN TOATA LUMEA, CARE AU AJUTAT IN LUPTA NEINCETATA CU PANDEMIA.

Linia de croaziera lanseaza un set de tarife reduse dedicate tuturor celor ce lucreaza in industria de sanatate, atat in prima linie cat si in birouri (aceste tarife sunt aplicabile intregii familii)

Geneva, Elvetia – 27 August 2020 - MSC Cruises a anuntat ca urmeaza sa lanseze un set de tarife reduse dedicate tuturor celor ce lucreaza in industria de sanatate, atat in prima linie cat si in birouri ca mod de multumire pentru lupta lor neincetata cu pandemia. Asadar acestia impreuna cu familiile lor, cand vor fi pregatiti sunt asteptati la bord pentru o vacanta bine meritata.

Pierfrancesco Vago, MSC Cruises, a declarat: “Fiindca MSC Cruises este o afacere de familie consider ca este foarte important sa multumim tuturor celor din industria sanatatii ce s-au implicat in lupta cu pandemia si au dat dovada de curaj, dedicare si profesionalism. Dorim sa multumim tuturor: celor din prima linie, celor din birouri, doctorilor, asistentelor, farmacistilor, celor ce lucreaza in laboratoare si tuturor celor ce lucreaza in industrie pe toate nivelurile. 

Munca si dedicarea lor a pavat drumul catre protocolul nostru de operare in siguranta ce a fost recent implementat la bordul navei amiral MSC Grandiosa, prima din flota MSC Cruises care a primit oaspeti la bord dupa o pauza lunga. 

In ultimele cinci luni am lucrat neincetat cu experti medicali inalt calificati pentru a alcatui un protocol de sanatate si operare la bord pentru a proteja atat pasagerii de la bordul vaselor cat si comunitatile in care ajungem din fiecare port in care ancoram. Tocmai de aceasta dorim sa ne oferim recunostiinta fata de toti cei implicati in aceasta industrie si astfel lansam un set de tarife reduse dedicate lor, celor care ne-au oferit tot suportul lor in ultimele luni si cu siguranta il vor oferi si in lunile ce vor urma. 

Ii asteptam la bord oricand vor fi pregatiti pentru o vacanta binemeritata si de altfel asteptam si feedback-ul lor privind imbunatatirea protocolului existent.” 

Promotia este valabila pentru toate rezervarile noi, efectuate in perioada 31 august 2020 - 30 aprilie 2021, pentru toate croazierele cu plecare pana in 31 decembrie 2021 (exceptie facand croazierele in jurul lumii), pentru care, MSC Cruises acorda un discount de pana la 50% din tariful croazierei (fara taxe portuare).

Se califica pentru aceasta promotie:
- cadrele din prima linie si birouri;
- medicii;
- asistentii/asistentele;
- farmacistii;
- cei care lucreaza in laboratoare.

In momentul rezervarii, trebuie trimisa o dovada, care sa ateste faptul ca lucrati in domeniul sanatatii: copie dupa buletin, certificat sau orice alt document oficial de identificare. Dovada trebuie sa o aveti la dvs. si in momentul imbarcarii!

Conditii:
- promotia este valabila pentru rezervarile noi efectuate in perioada 31 august 2020 - 30 aprilie 2021, oferta nu este retroactiva;
- promotia este valabila pentru croazierele cu plecare pana in 31 decembrie 2021 (exceptie fac croazierele in jurul lumii) si este valabila in limita disponibilitatilor;
- promotia este valabila pentru toate pietele. Pana la final de octombrie, programul vaselor MSC Grandiosa si MSC Magnifica, va fi valabil doar pentru persoanele din spatiul Schengen, urmand ca din noiembrie si acestea sa intre la aceasta promotie;
- discount-ul este pe cabina si poate fi combinat cu discount-ul MSC Club. Discount-ul nu poate fi combinat cu promotiile din brosura sau pentru tarifele de grup;
- discount-ul se aplica si pentru voucherele Covid, doar in cazul in care noua rezervarea s-a facut in perioada 31 august 2020 - 30 aprilie 2021. Pentru rezervarile deja efectuate, nu se aplica acest discount!
- in rezervare trebuie sa existe persoane care muncesc in domeniul sanatatii, altfel, discount-ul nu poate fi aplicat (ex. fiul unui medic nu primeste acest discount, daca medicul nu calatoreste impreuna cu el).
- daca sunt rezervate doua sau mai multe cabine, discount-ul va fi aplicat doar pentru cabina in care calatoreste cel/cea ce lucreaza in domeniul sanatatii;
- aceeasi persoana care munceste in domeniul sanatatii, poate rezerva mai multe croaziere, insa el/ea trebuie sa fie personal prezent/a in croaziera;
- in cazul cabinelor in regim single, se aplica suplimentul de single, standard.

Exista 3 tipuri de discount:

  • 50% (pentru croaziere cu plecare pana in martie 2021, inclusiv),
  • 30% (pentru croaziere cu plecare in perioada aprilie - mai 2021, inclusiv),   
  • 10% (pentru croaziere cu plecare in perioada iunie - decembrie 2021, inclusiv)

In momentul rezervarii, discount-ul poate varia in functie de disponibilitate.

Pentru rezervari sau alte detalii suplimentare, echipa ACTIVE TRAVEL va sta la dispozitie!


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour