Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Croaziere » MSC Cruises » Discount de pana la 50% pentru cadrele medicale si pompieri - MSC Cruises

Discount de pana la 50% pentru cadrele medicale si pompieri - MSC Cruises

Formular de rezervare

Daca esti cadru medical sau pompier si in aceste luni ai luptat pentru a limita evolutia noului Coronavirus aceasta oferta este pentru tine.

MSC Cruises vrea sa iti multumeasca si iti ofera reduceri de pana la 50% la urmatoarea ta croaziera cu plecare in perioada 01 noiembrie 2020 - 31 decembrie 2021.

Rezerva relaxat o croaziera ca-n filme pe Marea Mediterana, in Emiratele Arabe Unite sau Caraibe la tarife incredibile.

Geneva, Elvetia – 27 August 2020 - MSC Cruises a anuntat ca urmeaza sa lanseze un set de tarife reduse dedicate tuturor celor ce lucreaza in industria de sanatate, atat in prima linie cat si in birouri ca mod de multumire pentru lupta lor neincetata cu pandemia. Asadar acestia impreuna cu familiile lor, cand vor fi pregatiti sunt asteptati la bord pentru o vacanta bine meritata.

Pierfrancesco Vago, MSC Cruises, a declarat: “Fiindca MSC Cruises este o afacere de familie consider ca este foarte important sa multumim tuturor celor din industria sanatatii ce s-au implicat in lupta cu pandemia si au dat dovada de curaj, dedicare si profesionalism. Dorim sa multumim tuturor: celor din prima linie, celor din birouri, doctorilor, asistentelor, farmacistilor, celor ce lucreaza in laboratoare si tuturor celor ce lucreaza in industrie pe toate nivelurile. 

Munca si dedicarea lor a pavat drumul catre protocolul nostru de operare in siguranta ce a fost recent implementat la bordul navei amiral MSC Grandiosa, prima din flota MSC Cruises care a primit oaspeti la bord dupa o pauza lunga. 

In ultimele cinci luni am lucrat neincetat cu experti medicali inalt calificati pentru a alcatui un protocol de sanatate si operare la bord pentru a proteja atat pasagerii de la bordul vaselor cat si comunitatile in care ajungem din fiecare port in care ancoram. Tocmai de aceasta dorim sa ne oferim recunostiinta fata de toti cei implicati in aceasta industrie si astfel lansam un set de tarife reduse dedicate lor, celor care ne-au oferit tot suportul lor in ultimele luni si cu siguranta il vor oferi si in lunile ce vor urma. 

Ii asteptam la bord oricand vor fi pregatiti pentru o vacanta binemeritata si de altfel asteptam si feedback-ul lor privind imbunatatirea protocolului existent.” 

Promotia este valabila pentru toate rezervarile noi, efectuate in perioada 31 august 2020 - 30 aprilie 2021, pentru toate croazierele cu plecare pana in 31 decembrie 2021 (exceptie facand croazierele in jurul lumii), pentru care, MSC Cruises acorda un discount de pana la 50% din tariful croazierei (fara taxe portuare).

Exemple de oferta

MSC Poesia - DE LA 149 € / persoana
Port de imbarcare: Fort de France
Itinerariu: Martinique - Guadalupe - St. Maarten - St Kitts & Nevis
7 nopti cu pensiune complete la bordul navei, acces la facilitatile de pe vas, program de activitati si divertisment zilnic.

MSC Grandiosa - DE LA 149 € / persoana
Port de imbarcare: Genoa
Itinerariu: Italia - Malta – Franta – Spania
7 nopti cu pensiune completa la bordul navei, acces le facilitatile de pe vas, program de activitati si divertisment zilnic.

MSC Fantasia - DE LA 160 € / persoana
Port de imbarcare: Dubai
Itinerariu: Dubai - Abu Dhabi - Bahrain - Doha
7 nopti cu pensiune completa la bordul navei, acces le facilitatile de pe vas, program de activitati si divertisment zilnic.

MSC Lirica - DE LA 244 € / persoana
Port de imbarcare: Venetia
Itinerariu: Italia - Croatia - Grecia - Muntenegru
7 nopti cu pensiune completa la bordul navei, acces le facilitatile de pe vas, program de activitati si divertisment zilnic.

In momentul rezervarii, discount-ul poate varia in functie de disponibilitate.

Pentru rezervari sau alte detalii suplimentare, echipa ACTIVE TRAVEL va sta la dispozitie!


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour