Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Revelion 2022 » DERTOUR | Revelion Maldive - zbor charter direct!

DERTOUR | Revelion Maldive - zbor charter direct!

Formular de rezervare

Petrece Revelionul 2022 in Maldive!

MALDIVE | Atolul Kaafu
Meeru Island Resort & Spa 4*

Acest resort confortabil este situat pe una dintre cele mai mari insule din Maldive. Datorita lagunei de mica adancime este ideal pentru toate sporturile nautice, cat si pentru inot.

Exemplu de pachet sejur 7 nopti in camera dubla Garden, pensiune completa, inclusiv zbor charter direct si transfer dus/intors cu barca rapida cca 60 minute - de la 2.810 EUR/persoana (26.12.21 - 03.01.2022)

MALDIVE | Atolul Baa
Royal Island Resort & Spa 4*

O bucata de paradis: bungalourile ascunse in vegetatia luxurianta, iar laguna turcoaz este ideala pentru inot si sporturi nautice. Serviciile sunt deasemenea minunate.

Exemplu de pachet sejur Revelion 7 nopti in Beach Villa, demipensiune, inclusiv zbor charter direct si transfer dus intors  cu barca rapida cca 35 min. - de la 2.940 EUR/persoana (sejur 26.12-03.01.2022)

Servicii incluse:
- bilet avion dus/intors cursa charter directa Bucuresti - Male
- cazare 7 nopti cu tipul de masa specificat
- cina de Revelion
- transfer dus/ intors aeroport - hotel
- taxe de aeroport

Zborurile vor fi operate de catre compania aeriana GullivAir,  in intervalul 28.11.21 - 30.01.22, in fiecare zi de duminica.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Revelion 2022 Insula Mauritius Revelion 2022 Insula Mauritius
Cursa Revelion compania Turkish Airlines : 27.12 - 04.01.2022!
DERTOUR | Charter direct Republica Dominicana - Nou Craciun si Revelion! DERTOUR | Charter direct Republica Dominicana - Nou Craciun si Revelion!
Cursa charter zbor direct Bucuresti - La Romana! Zbor nou: Craciun si Revelion: 24.12-02.01.2022!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour