Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Circuite » Circuite cu avionul » Egipt Circuit-Croaziera Nil-Sejur Hurghada 2021

Egipt Circuit-Croaziera Nil-Sejur Hurghada 2021

Formular de rezervare

EGIPT – Darul Nilului & Taramul Faraonilor. Circuit cu Croaziera pe Nil si Sejur Hurghada cu All Inclusive. Transport avion TAROM - 12 zile. Date de plecare: 13 Februarie; 20 Martie.

Un stravechi proverb arab spune ca „Omul se teme de timp iar timpul se teme de piramide” astfel nu este de mirare ca Egiptul este cea mai veche destinatie turistica din lume. Intr-una dintre primele scrieri de calatorie, istoricul grec Herodot spunea: „Nicaieri nu sunt atat de multe lucruri minunate si in toata lumea nu se mai gasesc asa de multe lucruri de nespusa maretie” – afirmatie pe care tinem sa o credem pana in zile noastre. Simbolurile, formele si misterele Egiptului s-au raspandit ca un virus transmis prin schitele, jurnalele si artefactele pe care primii calatori temerari le-au luat acasa cu ei starnind fascinatia a generatii intregi. Cu morminte ascunse de dunele desertului, piramide emblematice, temple colosale asezate de-a lungul misteriosului Nil dar si plaje idilice cu ape turcoaz si corali colorati, Egiptul cu siguranta va impresiona si va trezi spiritul aventurier ce salasluieste in fiecare dintre noi!

Vizitam Cairo, Alexandria, Platoul Giza, Piramidele si Sfinx-ul, Aswan, Croaziera pe Nil, Kom Ombo, Edfu, Luxor, Valea Regilor, Hurghada Marea Rosie... (vezi programul excursiei).

Plecari din: Bucuresti Otopeni

Transferuri gratuite din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti.

Plecari Circuit-Sejur 2021: 13 Februarie, 20 Martie (suplimentare 10 locuri)

Circuit-Sejur avion 12 zile 980 euro+taxe aeroport

Servicii incluse:

* ghid roman insotitor

* zboruri directe Bucuresti => Cairo => Bucuresti, Compania TAROM

* transferuri aeroport-hotel-aeroport

* transport cu autocar local conform programului

* Cazare 11 nopti astfel:

- 4 nopti cu mic dejun si 3 Cine in Cairo la Hotel Barcelo Pyramids 4*

- 1 noapte cu Demipensiune in tren Cairo => Aswan

- 3 nopti cu Pensiune Completa pe vasul de Croaziera M/S Tower 5*

- 3 nopti cu All Inclusive in Hurghada la Hotel Stella di Mare 4*

* tur de oras panoramic in Cairo cu Ghid local

* vizita la Muzeul de Egiptologie

* excursie cu ghid local pe Platoul Giza si Marile Piramide

* croaziera pe Nil pe Vasul M/S Tower 5* cu excursii incluse:

- excursie la Marele Baraj Aswan Obeliscul neterminat, Templul Philae

- vizitarea Templelor dedicate zeilor Sobek si Horus din Kom Ombo si Edfu

- excursie la Valea Regilor si vizitarea Templelor Karnak si Luxor

* biletele de intrare la obiectivele turistice din programul de croaziera

Oferta completa in fisierul de mai jos!

Mergi in vacanta si primesti CADOU o drumetie montana in Parcul National Piatra Craiului


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour