Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Oferte vara 2020 » Grecia » DER Touristik | GRECIA: Insula Thassos- oferta hoteluri top-seller pentru vara 2020!

DER Touristik | GRECIA: Insula Thassos- oferta hoteluri top-seller pentru vara 2020!

Formular de rezervare

VACANTA IN GRECIA| INSULA THASSOS. Oferte HOTELURI TOP-SELLER -  sejur incepand cu IULIE 2020.

Oferta completa in fisierul de mai jos!

IMPORTANT:

DER TOURISTIK acorda o flexibilitate mai mare si mai multa siguranta pentru rezervarile noi cu sejur pana la 31 octombrie 2021

Astfel dispunem  de optiunea de anulare gratuita din scurt a rezervarilor noi pentru rezervari cu sejur pana la 31 octombrie 2021:

Rezervarile nou efectuate incepand cu 15 mai 2020 pana la 30 iunie 2020, cu o data de calatorie pana la 31 octombrie 2021, pot fi anulate gratuit cu pana la 14 zile inainte de inceperea calatoriei, daca clientul accepta un voucher pentru plata efectuata pana la acel moment.
Sunt excluse urmatoarele produse: produsele Travelix, X și PAUS, biletele IATA de la DER Touristik Ticket Factory, toate serviciile ADAC Mitgliedreisen, grupurile intemediate prin Gruppenreisen, DERTOUR Sports Live, precum si Jocurile Olimpice (Olympische Spiele).

In prezent hotelurile din Thassos isi actualizeaza constant pe site-ul propriu masurile de preventie luate in contextul actual, conform standardelor hotarate de autoritati. Puteti verifica in timp real, pe site-urile hotelurilor actualizarile aduse.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Thassos: Alea Hotel & Suites si Aegean Sun Thassos: Alea Hotel & Suites si Aegean Sun
Beneficiu suplimentar pentru turistii romani care calatoresc in perioada urmatoare!
Relansare chartere Grecia din 01 Iulie 2020 Relansare chartere Grecia din 01 Iulie 2020
Curse charter Grecia inepand cu 01 iulie 2020!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour