Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante in Romania » Schi alternativ » Ski On/Off Piste | Curs pregatitor de schi in afara partiei

Ski On/Off Piste | Curs pregatitor de schi in afara partiei

Formular de rezervare

Cursurile se adreseaza celor care vor sa experimenteze schiul pe teren neamenajat, pe panta abrupta si/sau prin padure.

In general acestea sunt organizate in masivul Postavarul dar, la cerere, pot fi organizate si in alte zone (Sinaia - zona Cota 2000, Azuga, Predeal, etc.), in aceasta situatie intervenind costuri suplimentare, dupa caz. Cursurile se desfasoara pe partia de schi si in afara acesteia (Ski On/Off Piste).

Detalii cursuri:

- minim 2 ore, maxim 6 ore, tarif de la 90 lei/ora/persoana.
- zi de curs, care dureaza 4 ore (daca vor fi timpi mari de asteptare la transportul pe cablu se va suplimenta la 6 ore), tarif de la 300 lei/zi/persoana, in care este inclus si transportul Brasov - Poiana Brasov - Brasov.

Conditii de participare: nivel intermediar pe partie (viraje paralele), maxim 3 cursanti.

Kitul de avalansa este furnizat de catre instructor.

In conditiile in care nivelul cursantilor permite, in cazul celor care au optat pentru zi de curs, coboraram pe vaile neamenajate Lamba, Calului, Vanga, Valea cu apa, cu transfer la Brasov.

Nu sunt incluse: echipamentele de schi off piste care pot fi inchiriate de la instructor

Programarea se va face cu cel putin 24 ore inainte, in limita locurilor disponibile.

Cursurile se fac cu instructori de schi autorizati.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour