Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante in Romania » Romania - inscrieri timpurii 2023 » HOTEL STEAUA DE MARE - Hotel Delfin / Meduza 3* - EFORIE NORD

HOTEL STEAUA DE MARE - Hotel Delfin / Meduza 3* - EFORIE NORD

Formular de rezervare

Reducere EB 25% pana la 31.12.2022 - MAXI EARLY BOOKING!

Complex Hotelier Steaua de Mare dispune de plaja privata.
Fiecare camera dubla va beneficia de 2 sezlonguri, iar pentru apartament se vor aloca 3 sezlonguri la plaja sau piscina.
Complex STEAUA DE MARE este situat in mijlocul resortului si dispune de toate facilitatile ALL INCLUSIVE ale resortului fiind situat in imediata apropiere a locului de joaca exterior si este accesibil direct din parcarea din spatele complexului. Receptia si lobby-ul de la parter au fost modernizate la finalul anului 2020 si va asteapta intr-o noua ambianta incepand cu vara anului 2022.

HOTEL MEDUZA 3*

TARIF/CAMERA DUBLA/NOAPTE: DE LA 389 LEI, cu all inclusive

Tarif valabil incepand cu 09.06.2023! Sejur de minim 3 nopti.

HOTEL DELFINUL 3* superior

TARIF/CAMERA DUBLA/NOAPTE: DE LA 409 LEI, cu all inclusive

Tarif valabil incepand cu 09.06.2023! Sejur de minim 3 nopti.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Hotel Novus 3* Eforie Nord - Maxi Early Booking 2023 Hotel Novus 3* Eforie Nord - Maxi Early Booking 2023
Profita acum si de Reducerile Early Booking de 25% valabile pentru rezervari efectuate pana la 31.03.2023!
2D Resort 3* Neptun - Maxi Early Booking 2023 2D Resort 3* Neptun - Maxi Early Booking 2023
Reducere EB 20% pana la 30.11.2022 - MAXI EARLY BOOKING!
Vox Maris Grand Resort 4* Costinesti - Maxi Early Booking 2023 Vox Maris Grand Resort 4* Costinesti - Maxi Early Booking 2023
Profita acum si de Reducerile Early Booking de 20% valabile pentru rezervari efectuate pana la 30.11.2022!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour