Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Early Booking » Egipt - early booking 2020 » Oferte early booking vacante si concedii 2020 statiunea Hurghada

Oferte early booking vacante si concedii 2020 statiunea Hurghada

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

EARLY BOOKING HURGADA 2020 cu plecari din BUCURESTI!

BUCURESTI - HURGHADA - BUCURESTI, compania aeriana BLUE AIR

Plecari Sambata, perioada de operare 7.03.2020 - 13.06.2020, pachete de 7 nopti (pentru plecarea din 13.06.2020 sunt disponibile doar pachete de 11 nopti);

Plecari Miercuri, perioada de operare 24.06.2020 - 2.09.2020, pachete de 7 nopti;

Plecari Miercuri si Sambata, perioada de operare: 9.09.2020 - 4.11.2020, pachete de 7, 10, 11 si 14 nopti.

Exemple de tarife plecare 07 martie 2020 - 7 nopti:

STELLA DI MARE BEACH RESORT & SPA MAKADI BAY 5 *: de la 504 euro/persoana, all inclusive

TITANIC BEACH SPA & AQUA PARK 5 *: de la 512 euro/persoana, ultra all inclusive

TITANIC PALACE 5 *: de la 523 euro/persoana, ultra all inclusive

TITANIC ROYAL 5 *: de la 547 euro/persoana, ultra all inclusive

ALBATROS PALACE RESORT 5 *: de la 607 euro/persoana, all inclusive

ALBATROS WHITE BEACH RESORT 5 *: de la 617 euro/persoana, all inclusive

TROPITEL SAHL HASHESH 5 *: de la 617 euro/persoana, TROPITEL ELITE AI

DANA BEACH RESORT 5 *: de la 628 euro/persoana, all inclusive

CLEOPATRA LUXURY RESORT MAKADI BAY 5 *: de la 672 euro/persoana, all inclusive

THE CASCADES GOLF RESORT, SPA & THALASSO 5 *: de la 747 euro/persoana, all inclusive

TERMENI SI CONDITII PLATA REZERVARE
Pentru toate rezervarile efectuate dupa oferte Early Booking sau Standard se ofera urmatoarele conditii de plata:
♦ avans de 10%, la momentul efectuarii unei rezervari ferme;
♦ restul de 90% - cu 21 zile lucratoare inainte de plecare.

TERMENI SI CONDITII MODIFICARE REZERVARE:
Orice modificare in rezervare (numele turistului/turistilor, structura de cazare, perioada de sejur, tip de camera etc.) se va face la pretul din sistemul tez online disponibil in sistem la momentul solicitarii modificarii, in urmatoarele conditii:
♦ primele doua modificari pe o rezervare vor fi efectuate fara nicio penalizare;
♦ a treia modificare si orice alta modificare ulterioara pe o rezervare se va face cu o penalizare de 40 de euro/rezervare/modificare.

Exceptie fac rezervarile efectuate din alte oferte speciale decat cele Early Booking sau oferte Standard, pentru care se trimite informare speciala – pentru aceste rezervari nu se accepta nici un fel de modificare.

TERMENI SI CONDITII DE ANULARE REZERVARE:
♦ orice rezervare poate fi anulata fara penalizare in termen de 3 zile lucratoare de la momentul confirmarii (acest termen nu se aplica pentru rezervarile efectuate cu cel mult 21 zile lucratoare inainte de plecare);
♦ incepand cu a 4-a zi lucratoare dupa confirmarea rezervarii si pana cel tarziu 25 zile lucratoare inainte de plecare, pentru anularea unei rezervari penalizarea este de 10% din valoarea pachetului rezervat (pretul brut afisat in sistemul online);
♦ pentru anularea unei rezervari cu mai putin de 25 zile lucratoare inainte de plecare, penalizarea este 100% din valoarea neta a pachetului rezervat (pretul brut afisat in sistemul tez online minus comisionul agentiei).

Atentie! Aceste conditii de plata, modificare sau anulare rezervari sunt valabile pana la data de 29.02.2020.

Pretul pachetelor charter este pretul pe camera selectata si include: bilet avion charter, taxe aeroport, cazare numarul de nopti cu regimul de masa mentionat, transfer de grup aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica la sol, asigurare multiprodus pentru numarul de persoane incluse in structura respectiva de camera.

IMPORTANT! Ofertele Early Booking pot intra in stop sales inainte de data expirarii termenului - in cazul in care hotelul a vandut cuantumul de camere alocat pentru perioada de Early Booking in curs vanzarile pot fi oprite si reluate, la noile preturi. De asemenea, politica de calcul dinamic se aplica si pachetelor Early Booking - acestea se pot modifica fara notificare prealabila inclusiv pe parcursul unei perioade determinate de Early Booking.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Recomandarile noastre pentru vacante 2020 in Egipt Recomandarile noastre pentru vacante 2020 in Egipt
Pentru a va usura alegerile, am pregatit pentru dumneavoastra o selectie de hoteluri cu preturi speciale pentru destinatia Hurghada.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour