Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Early Booking 2024 » Grecia - early booking vara 2024 » Insula Lefkada - Early Booking vara 2024

Insula Lefkada - Early Booking vara 2024

Formular de rezervare

Sejururi incepand cu luna mai 2024

INSULA LEFKADA este cunoscută și sub numele de „Caraibele Greciei”, Lefkada se remarcă prin atmosfera exotică și peisajul natural uluitor.Principalul motiv pentru care insula este renumită sunt plajele sale a caror frumusete depaseste orice asteptare.

Fundalurile de stânci dramatice, nisipul alb și pietricelele sclipind în soarele ionian, apele cristaline, turcoaz și zonele natural si sălbatice își unesc forțele pentru a crea unele dintre cele mai bune peisaje pe care le-ați văzut vreodată!

Insula, ca orice coltisor al Greciei, apare in mitologie cu legenda poetei Sappho care s-a aruncat de pe Cap Lefkada, respinsa fiind de marea sa iubire, Phaon. Zeita Afrodita si-a pus capat zilelor in acelasi mod dupa ce a aflat ca iubitul ei, Adonis, murise. Mai tarziu, romanii, imitand aceste mituri, sareau de pe stanca din Lefkada cand sufereau ca au fost tradati de cei iubiti.

Altii spun că de fapt aici ar fi fost adevăratul cămin al eroului lui Homer, Ulise. E drept că Ithaca nu se află foarte departe de Lefkada, dar se pare ca aceasta din urma era adevărata casă a lui Odiseu.

Orașul Lefkada este locul în care bate inima insulei. Plimbați-vă pe aleile sale înguste, așezați-vă la tavernele tradiționale pentru a gusta delicatese locale, vizitați castelul venețian Agia Mavra, muzeele și bisericile din secolul al XVIII-lea, dar si satele traditionale precum Nidri si Agios Nikitas care sunt de-a dreptul fermecatoare.

Farul de la Capul Lefkada, frumoasa mănăstire Faneromeni (locație ideală pentru a privi apusul) și defileul Melissa, mai puțin cunoscut, fac aparte din ansamblul uimitor al locurilor care fac ca explorarea acestei insule sa devina o experiență de neuitat!

Hotel Patrai, Lefkada -  de la 155 euro / persoană / cazare 7 nopți
Akrotiri, Vassiliki - de la 156 euro / persoană / cazare 7 nopți
Porto Ligia 3*, Lygia - de la 217 euro / persoană / cazare 7 nopți cu mic dejun
Tesoro Hotel 3*, Nikiana - de la 265 euro / persoană / cazare 7 nopți cu mic dejun
George Horel 4*, Nydri - de la 364 euro / persoană / cazare 7 nopți cu mic dejun
Porto Galini 5*, Nikiana - de la 440 euro / persoană / cazare 7 nopți cu mic dejun
Ionian Luxury Villas Lefkada, Nikiana - de la 671 euro / persoană / cazare 7 nopți
Bounatsa Studios & Apartments, Nydri - de la 246 euro / persoană / cazare 7 nopți


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Insula Corfu - Early Booking vara 2024 - Hoteluri Recomandate Insula Corfu - Early Booking vara 2024 - Hoteluri Recomandate
Zbor din Bucuresti - Plecari in fiecare marti, incepand cu 04 iunie
Insula Zakynthos - Early Booking vara 2024 Insula Zakynthos - Early Booking vara 2024
Zboruri charter in fiecare joi in perioada 06.06 - 19.09.2024 din Bucuresti

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour