Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Early Booking 2021 » Grecia - early booking vara 2021 » Halkidiki - Bomo Assa Maris Beach 4* - Early Booking 2021

Halkidiki - Bomo Assa Maris Beach 4* - Early Booking 2021

Formular de rezervare

Prima linie de coastă, teritoriu vast, plajă privată cu nisip, promenadă cu palmieri, peisaje înconjurate de verdeață, o mare limpede. Camere spațioase și confortabile, un restaurant, baruri, sporturi, servicii pentru copii, seri de divertisment pentru adulți.

Localizare: Halkidiki, peninsula Sithonia, la 5 km de statiunea Pirgadikia, la 10 km de statiunea Agios Nikolaos, la 40 km de Neos Marmaras, la 17 km de Nikiti, la 84 km de Aeroportul Macedonia din Salonic, la 100 km de Salonic. Suprafața totală de 20.000 mp, 8 clădiri cu două etaje.

Total 66 de camere: Double Economy (~ 20 mp), Double Rooms SV/GV (~25 mp), Doubles Deluxe (~25 mp), Family BunkBed SV/GV (~25 mp), Family Rooms SV/GV (~35 mp), Junior Suites SV (~35 mp).

SV - sea view / GV - Garden view

Perioadă sejur 5 nopți Tarif / persoană / sejur
15.05.2021 239 euro
05.06.2021 383 euro
26.06.2021 438 euro

Tarifele sunt pentru tipul de cameră Dubla Economy, în regim de masă ALL INCLUSIVE!

Facilități camere: aer condiționat, frigider, telefon direct, internet Wi-Fi gratuit, TV prin satelit, baie (duș), seif (gratuit), uscător de păr, balcon / terasă. Fier și masă de călcat (la cerere).

Double Economy (~ 20 mp) Parter, pat dublu.
Double Room GV / SV Pat dublu și pat de o persoană.
Double Deluxe Design rafinat și interior luxos. Pat dublu și pat de o persoană.
Family BunkBed GV / SV Pat dublu și pat supraetajat.
Family Room GV / SV Dormitor separat cu pat dublu, a doua cameră cu 2 paturi de o persoană.
Junior Suite SV Plan deschis, pat dublu și 2 paturi de o persoană.
Tip pat suplimentar - pliabil.

Serviciul de menaj - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 2 ori pe săptămână.

Termene de plată EARLY BOOKING VARA 2021

 - 5% din valoarea totală a sejurului la înscriere

- 5% din valoarea totală se achită până la 31.01.2021

- 90% se achită cu 22 de zile înainte de începerea sejurului.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
INSULA SKIATHOS - Early Booking vara 2021 INSULA SKIATHOS - Early Booking vara 2021
Plecari din Bucuresti, Cluj Napoca, Timsioara si Iasi!
Insula Rodos - Oferte Early booking vara 2021 Insula Rodos - Oferte Early booking vara 2021
Mari reduceri cu 0% avans: Chartere Insula Rhodos Vara 2021!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour