Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Early Booking 2024 » Bulgaria - early booking vara 2024 » Recomandare SUNSHINE HOTEL SPLENDIDO MARE 4* - Nisipurile der Aur

Recomandare SUNSHINE HOTEL SPLENDIDO MARE 4* - Nisipurile der Aur

Formular de rezervare

Hotel renovat 2024 + plaja privata. Doar 10% avans + 15% reducere!

Tarif/persoana, loc in camera dubla vedere parc, all inclusive: de la 438 euro (exemplu tarif perioada 15.06 - 7 nopti).

SUNSHINE HOTEL SPLENDIDO MARE 4* (ex.Mimosa Sunshine) - Nisipurile de Aur

Reducere -15% (oferta este valabila pana la data de 30.04.2024)

  • All Inclusive
  • hotelul este renovat complet anul acesta
  • plaja privata - sezlonguri si umbrele incluse in pret
  • piscina interioara
  • 2 piscine exterioare (cu tobogane pentru copii)
  • pool bar / lobby bar/ night bar
  • animatie pentru copii si adulti
  • wi-fi gratuit pe teritoriul resortului

Conditii de plata:
- 10% avans, se achita pana la 31.03.2024
- diferenta cu 30 de zile inainte de check in


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Bulgaria - vara 2024 Bulgaria - vara 2024
Hoteluri recomandate de Active Travel

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour