Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Oferte vara 2020 » Grecia » Thassos | Alexandra Beach, Alexandra Elegance, Alexandra Golden & A for Art Design Hotel - Voucher 50% din valoarea testului Covid!

Thassos | Alexandra Beach, Alexandra Elegance, Alexandra Golden & A for Art Design Hotel - Voucher 50% din valoarea testului Covid!

Formular de rezervare

Dragi turisti,

In contextul introducerii obligativitatii prezentarii unui unui certificat de test negativ (PCR) pentru COVID-19, la intrarea in Grecia prin punctul de frontiera Promachonas-Kulata, partenerii nostri hotelieri Xenios Gate “The Art of Hospitality” din Thassos, doresc sa vina in sprijinul turistilor romani care calatoresc in perioada urmatoare.

Astfel, pentru rezervari cu un sejur de minim 5 nopti la unul dintre hotelurile aflate in portofoliul Xenios Gate “The Art of Hospitality” - Alexandra Beach Thassos Spa Resort, Alexandra Golden Boutique Hotel, Alexandra Ellegance si A for Art Design Hotel, turistii vor beneficia de un voucher/persoana, in valoare de 50% din costul testului COVID.

Acesta poate fi folosit pe tot parcursul sejurului,  doar in interiorul resortului, pentru servicii SPA, restaurante, taverne, beach bars, etc. Voucherul este nominal, nu poate fi transferat si nu poate fi folosit pentru servicii de cazare. Pentru a putea beneficia de acest voucher trebuie prezentata la receptia hotelului chitanta, ca dovada a platii testului.

De asemenea, toate rezervarile noi pentru minim 5 nopti la unul dintre cele 4 hoteluri cu sejur in perioada urmatoare vor beneficia de aceasta facilitate.

Alexandra Beach Thassos Spa Resort ****+, Potos (Insula Thassos)

Sejur 7 nopti in camera dubla standard inclusiv demipensiune - de la 422 EUR / persoana

Tarif valabil pentru sejur in intervalul 20.07-23.08.2020


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Thassos: Alea Hotel & Suites si Aegean Sun Thassos: Alea Hotel & Suites si Aegean Sun
Beneficiu suplimentar pentru turistii romani care calatoresc in perioada urmatoare!
Relansare chartere Grecia din 01 Iulie 2020 Relansare chartere Grecia din 01 Iulie 2020
Curse charter Grecia inepand cu 01 iulie 2020!
DER Touristik | GRECIA: Insula Thassos- oferta hoteluri top-seller pentru vara 2020! DER Touristik | GRECIA: Insula Thassos- oferta hoteluri top-seller pentru vara 2020!
VACANTA IN GRECIA| INSULA THASSOS. Oferte HOTELURI TOP-SELLER -  sejur incepand cu IULIE 2020.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour