Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Last Minute si Reduceri » Last Minute - Punta Cana 21.05

Last Minute - Punta Cana 21.05

Formular de rezervare

REPUBLICA DOMINICANA - PUNTA CANA. LAST MINUTE - PLECARE 21.05.2021! Charter compania Gullivair  - pachete complete de 7 nopti.

Punta Cana este paradisul celor care cauta plaje cu nisip alb si fin, marginite de palmieri, ape turcoaz si hoteluri all inclusive intinse pe suprafete generoase si cu servicii extraordinare. Iar bucataria traditionala este cu adevarat delicioasa, avand influente americane si spaniole.

Oferte Speciale cu mari reduceri:

Sejur complet 5* AI de la doar 1196 euro/persoana

Ticket-only: 919 euro/bilet dus-intors

- Destinatie fara necesitatea unui test COVID-PCR -

Be Live Collection 5* (Punta Cana) - All Inclusive - 1196 euro/persoana

Viva Wyndham Dominicus 4* (Bayahibe - Zona La Romana) - All Inclusive - 1210 euro/persoana

Catalonia Bavaro Beach and Golf Resort 4* (Punta Cana) - All Inclusive - 1263 euro/persoana

Riu Republica 5* (Punta Cana) - All Inclusive - 1343 euro/persoana

Catalonia Royal Bavaro 5* - (Punta Cana) - All Inclusive - 1370 euro/persoana

Iberostar Selection Bavaro 5* - (Punta Cana) - All Inclusive - 1429 euro/persoana

Bahia Principe Luxury Ambar 5* (Punta Cana) - All Inclusive - 1463 euro/persoana

Grand Palladium Palace Resort 5* (Punta Cana) - All Inclusive - 1543 euro/persoana

Hyatt Zilara - Adults Only 5* (Cap Cana) - All Inclusive - 1839 euro/persoana

Informatii utile:

Incepand cu data de 11.02.2021, conform Hotararii CNSU nr. 9, Republica Dominicana nu mai figureaza pe lista galbena, intoarcerea in Romania din aceasta tara facandu-se fara obligatia prezentarii unor teste negative PCR si fara obligatia carantinei.  

Astfel:

- Pentru imbarcarea din Romania catre republica Dominicana – NU este nevoie ca turistii sa prezinte test PCR cu rezultat negativ

- Pentru imbarcarea din Republica Dominicana catre Romania (la retur) – NU este nevoie ca turistii sa prezinte test PCR cu rezultat negativ

- La intoarcerea in Romania, turistii (venind din Republica Dominicana), NU vor fi obligati sa stea in carantina

*Totusi, in momentul in care turistii sosesc in Republica Dominicana, venind din Romania, exista posibilitatea sa li se faca Test PCR (in destinatie, pe cheltuiala autoritatilor din Republica Dominicana)

Detalii operationale:

Detalii operationale:

Cursa charter: OTP-LRM/LRM-OTP, compania GULLIVAIR, (aeronava Airbus A330), zbor efectuat saptamanal in perioada 23.04 - 28.05.2021

Orar de zbor – ore locale

TJJ901 OTP 00:55 LRM 08:00 (+1)

TJJ902 LRM 22:00 OTP 17:00 (+1)

Zborurile includ 1 bagaj de cala 25 kg, bagaj mic de mana (maxim 4kg - nu se accepta trollere mici), catering.

Tarifele includ zbor charter (dus-intors), taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, 7 nopti cazare cu tipul de masa specificat, reducerile de tip Oferta Speciala (aplicate la tariful de cazare), Promo Sale (in limita locurilor alocate ofertei).

Pentru a acoperi riscul ce tine de starea de sanatate, va recomandam sa incheiati politele de asigurare storno si medicale cu acoperire COVID-19.

Mergi in vacanta si primesti CADOU o drumetie montana in Parcul National Piatra Craiului


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Mega-reduceri SHOCK la hotelurile Thasos și Skiathos din Venus! Mega-reduceri SHOCK la hotelurile Thasos și Skiathos din Venus!
Hotelurile Thasos și Skiathos din Venus au în această perioadă reduceri SHOCK, de până la 35% la sejururi de 5 zile la începutul lui iulie!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour