Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Early Booking » Grecia - early booking vara 2020 » Insula Skiathos! Smart Vila!

Insula Skiathos! Smart Vila!

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Vilele disponibile in oferta SMART VILA 2020: Alissia, Alexis, Zaharo, Olga, Demetris, Angela, Albanis, Panos, Despo, Ketty si Alexia

Smart VILA - Insula Skiathos

Plecari din Bucuresti, Cluj si Timisoara: de la 144 €   

Bucurati-va de o vacanta de poveste intr-o ospitalitate greceasca cum numai in Skiathos se intalneste! Noi va asiguram 7 nopti cazare la o vila cu acces la piscina, transfer dus - intors si transport direct!

Sejur 7 nopti in perioada 30 mai - 19 septembrie/ 26  septembrie 2020

Pachetul este compus din transport cursa charter avion, transfert la vila (dus-intors), cazare 7 nopti in regim self-catering (fara masa), asistenta turistica in limba romana.

Smart Vila, fara masa, Insula Skiathos:  de la 144 €/ persoana/sejur

Tariful include:

• Bilet de avion zbor charter din Bucuresti;
• Transfer aeroport – vila – aeroport;
• 7 nopti cazare si masa conform oferta;
• Asistenta turistica locala.
 
Nu sunt incluse: taxe aeroport 95 eur, persoana; taxa locala (plata la fata locului), excursii optionale; alte servicii disponibile optional; asigurarea medicala; asigurarea storno.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
 Creta - Oferte Early booking vara 2020 Creta - Oferte Early booking vara 2020
EARLY BOOKING CRETA 2020 cu plecari din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi!
Rodos - Recomandarile noastre Rodos - Recomandarile noastre
Pentru a va usura alegerile, am pregatit pentru dumneavoastra o selectie de hoteluri cu preturi speciale pentru destinatia RODOS.
Chartere Insule Grecia: Reduceri Early Booking de pana la -25%! Chartere Insule Grecia: Reduceri Early Booking de pana la -25%!
Rezerva sejurul mult-asteptat in ianuarie. Reduceri Early Booking de pana la -25%!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour