Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Early Booking 2024 » Grecia - early booking vara 2024 » Early Booking 2024 Insula Skiathos, oferta speciala Skiathos Palace Hotel

Early Booking 2024 Insula Skiathos, oferta speciala Skiathos Palace Hotel

Formular de rezervare

Skiathos Palace Hotel, o priveliște greu de egalat!

Sejur de 7 nopți cu mic dejun inclus, de la 714 €/ persoana!
    
Profită de oferta Early Booking și rezervă un sejur de 7 nopți cu mic dejun la unul dintre cele mai apreciate hoteluri de pe insula Skiathos: SKIATHOS PALACE 4*!

Hotelul are o amplasare ideală, la doar 100 de metri distanță de plaja Maratha și la 250 de metri de plaja Koukounaries, unele dintre cele mai apreciate plaje. Hotelul oferă camere spațioase și elegante și o priveliște asupra plajei Koukounaries, greu de egalat.

Cu locația și facilitățile sale, Skiathos Palace Hotel este o alegere excelentă atât pentru cupluri, cât și pentru familiile care doresc o vacanță relaxantă în Skiathos.

Oferte selectate pentru plecarea din 01.06.2024, zbor din București. ZBOR CHARTER în fiecare sâmbătă din București, Cluj-Napoca și Timișoara începând din 01.06.2024 până pe 21.09.2024.    
        
Skiathos Palace Hotel 4*, Standard Room Inland View
de la 848 €/persoana la 714 €/ persoana

Skiathos Palace Hotel 4*, Deluxe room with Sea View
de la 1005 €/ persoana la 835 €/ persoana

Tariful include:
cazare 7 nopți, masă conform ofertei
bilet de avion zbor charter din București, Cluj-Napoca, Timișoara
bagaj de cală (max. 23 kg/ pers.) și bagaj de cabină (max. 8 kg/ pers)
taxele de aeroport (95 euro/ pers.)
transfer aeroport - cazare - aeroport
asistență turistică locală în limba română
 
Tariful NU include:

taxa locală, se plătește la cazare
excursii sau alte servicii opționale
asigurarea medicală și storno
alte servicii care nu sunt menționate

Condiții de rezervare:
10% avans la rezervare
30% la data de expirare a Early Booking-ului
diferența se plătește cu 30 de zile înainte de plecare


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Insula KOS - Early Boking vara 2024 Insula KOS - Early Boking vara 2024
Plecari din Bucuresti in fiecare marti in perioada: 11.06 - 17.09.2024

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour