Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Early Booking 2021 » Grecia - early booking vara 2021 » DER Touristik |Thassos Voucher 50% din valoarea testului Covid

DER Touristik |Thassos Voucher 50% din valoarea testului Covid

Formular de rezervare

Minunatele plaje din Thassos isi asteapta turistii si in vara 2021. Profitati de reducerile de Early Booking. Thassos Voucher 50% din valoarea testului Covid - Alexandra Beach, Alexandra Elegance, Alexandra Golden and A for Art Design Hotel.

Dragi TURISTI,

In contextul introducerii obligativitatii prezentarii unui unui certificat de test negativ (PCR) pentru COVID-19 la intrarea in Grecia, in sezonul de Vara 2021,  partenerii nostri hotelieri Xenios Gate “The Art of Hospitality” din Thassos, doresc sa vina in sprijinul turistilor romani care calatoresc in perioada urmatoare.

Astfel, pentru rezervari cu un sejur de minim 5 nopti la unul dintre hotelurile aflate in portofoliul Xenios Gate “The Art of Hospitality” - Alexandra Beach 4* Potos; Alexandra Golden Boutique 5* Chryssi Ammoudia; Alexandra Elegance 5* Potos; A for Art Design 4* Limenas, veti beneficia de un voucher/persoana, in valoare de 50% din costul testului COVID.

Acesta poate fi folosit pe tot parcursul sejurului,  doar in interiorul resortului, pentru servicii SPA, restaurante, taverne, etc. Voucherul este nominal, nu poate fi transferat si nu poate fi folosit pentru servicii de cazare. Pentru a putea beneficia de acest voucher trebuie prezentata la receptia hotelului chitanta, ca dovada a platii testului.

Toate rezervarile noi, pentru minim 5 nopti la unul dintre cele 4 hoteluri, vor beneficia de aceasta facilitate.   

THASSOS - POTOS

HOTEL ALEXANDRA BEACH 4* - 459* EUR/persoana in camera dubla, Pensiune completa, 7 Nopti

*Tarif valabil pentru sejur 06.08.2021-13.08.2021 (7 nopti) in camera dubla economy

THASSOS - LIMENAS

HOTEL A for ART DESIGN  4* - 372* EUR/persoana in camera dubla, Mic dejun, 7 Nopti

*Tarif valabil pentru sejur 06.09.2021-13.09.2021 (7 nopti) in camera dubla

THASSOS - POTOS

HOTEL ALEXANDRA ELEGANCE 5* - 639* EUR/persoana in camera dubla, Demipensiune, 7 Nopti

*Tarif valabil pentru sejur 05.09.2021-12.09.2021 (7 nopti) in camera dubla cu vedere la mare

THASSOS - CHRYSSI AMMOUDIA

HOTEL ALEXANDRA GOLDEN BOUTIQUE 5* - 811* EUR/persoana in camera dubla, Demipensiune, 7 Nopti

*Tarif valabil pentru sejur 22.08.2021-29.08.2021 (7 nopti) in camera dubla; Hotel Adults-only

Tariful este valabil in limita disponibilitatii la momentul rezervarii.

Mergi in vacanta si primesti CADOU o drumetie montana in Parcul National Piatra Craiului


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Insula MYKONOS - Oferte Early Booking vara 2021 Insula MYKONOS - Oferte Early Booking vara 2021
Plecari: 16.06 - 22.09.2021 - 7 nopti. Zbor charter Tarom din Bucuresti.
Grecia - Vouchere pentru testare PCR Grecia - Vouchere pentru testare PCR
GRECIA NE ASTEAPTA! Campania - Vouchere pentru testare PCR.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour