Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Destinatii exotice » DERTOUR deluxe | Address Beach Resort 5*

DERTOUR deluxe | Address Beach Resort 5*

Formular de rezervare

DELUXE SPECIAL! Reducere 25% valabila in limita disponibilitatii.

Recomandarea saptamanii

E.A.U · DUBAI
Address Beach Resort 5*

Un resort la plaja emblematic, cu o oferta gastronomica foarte variata. Bucurati-va de cea mai mare piscina infinity din lume, situata pe cladire, ce ofera o priveliste care iti taie rasuflarea si un spa de inalta clasa care va garanteaza momente magice de relaxare.

- pachet sejur 7 nopti in camera Deluxe Marina View, mic dejun, inclusiv bilet de avion dus/intors Bucuresti-Dubai - de la 1.841 EUR/ persoana (ex. sejur 16.01-23.01.22)


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Sun Siyam Iru Veli - zbor charter direct Maldive incepand cu 31.10! Sun Siyam Iru Veli - zbor charter direct Maldive incepand cu 31.10!
Cursa charter zbor direct Bucuresti - Maldive - Bucuresti! In fiecare duminica in intervalul 31.10.21 - 30.01.22/ sejur 7 nopti la destinatie!
Lansare zboruri charter DUBAI: toamna - iarna! Lansare zboruri charter DUBAI: toamna - iarna!
Zboruri charter pentru sezonul toamna-iarna: 31.10.2021 – 27.02.2022 compania BLUE AIR (OTP-DWC-OTP) - Pachete complete de 7 nopti la destinatie.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour