Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Last Minute si Reduceri » ITS | Hurghada - Sentido Palm Royale Soma Bay!

ITS | Hurghada - Sentido Palm Royale Soma Bay!

Formular de rezervare

Vacanta ta de lux in Egipt!

Egipt | Hurghada

Sentido Palm Royale Soma Bay 5*

Un resort de lux, ideal atat pentru o vacanta de relaxare cat si pentru una activa. Va puteti destinde la plaja sau puteti face surf, snorkeling, scufundari sau kite surfing. Este un loc perfect pentru toate tipurile de distractii.

Ex. pachet sejur 7 nopti in camera dubla, demipensiune, inclusiv bilet de avion zbor direct dus/intors Bucuresti-Hurghada - de la 533 EUR / persoana (ex. sejur: 22.08-29.08.2021)

Tarife actuale ale zilei cu disponibilitate limitata.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Nou! Insulele Capului Verde - Charter din Bucuresti - iarna 2021/2022 Nou! Insulele Capului Verde - Charter din Bucuresti - iarna 2021/2022
Insulele Capului Verde - destinatie exotica pentru sezonul de iarna 2021-2022! Lansam un nou zbor charter - Insula Sal, cu plecare din Bucuresti, peri ...
Promo Sale - Sharm el Sheikh, chartere din Bucuresti 29.09 si 03.10! Promo Sale - Sharm el Sheikh, chartere din Bucuresti 29.09 si 03.10!
Egipt - Sharm El Sheikh! Cursa charter din Bucuresti in fiecare zi de duminica! (compania TAROM)
Toamna in ISCHIA, un tablou feeric. Toamna in ISCHIA, un tablou feeric.
Oferte selectate pentru plecarea din 10.10.2021, zbor din București.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour