Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Destinatii exotice » Maldive - Zboruri charter din Bucuresti

Maldive - Zboruri charter din Bucuresti

Formular de rezervare

Cursa charter zbor direct Bucuresti - Male - Bucuresti. Plecari: 18.04, 25.04 si NOU 02.05! - sejur 7 nopti la destinatie.

MALDIVE | Atolul Kaafu
Embudu Village 3*

Aceasta insula de mici dimensiuni se evidentiaza prin golfurile sale si atmosfera tipica vacantelor in Maldive. Direct de pe plaja puteti vedea reciful excelent care apartine resortului.

Ex. pachet sejur 7 nopti in camera dubla economy, pensiune completa, inclusiv zbor charter direct si transfer dus/ intors cu barca rapida cca 45 min. de la 1.535 EUR/ persoana
(ex. sejur 26.04-03.05.21)

MALDIVE | Atolul KAAFU
OBLU by Atmosphere 4* - Helengeli

Acest resort ofera regim All Inclusive bazat pe bucataria interantionala de calitate superioara, o gama diversificata de activitati, inclusiv diving si un minunat Garden Spa.

Ex. pachet sejur 7 nopti in Beach Villa, All Inclusive, inclusiv zbor charter direct si transfer dus/ intors cu barca rapida (cca 1 ora) de la 2.216 EUR/ persoana
(ex. sejur 26.04-03.05.21)

Servicii incluse:
- bilet avion dus/ intors cursa charter directa Bucuresti - Male
- cazare 7 nopti cu tipul de masa specificat
- transfer dus/ intors aeroport - hotel
- taxe de aeroport

Mergi in vacanta si primesti CADOU o drumetie montana in Parcul National Piatra Craiului


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour