Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Last Minute si Reduceri » Lansare pachete PANAMA sezon toamnă-iarnă 2023 - 2024, de la 1199 €/persoană!

Lansare pachete PANAMA sezon toamnă-iarnă 2023 - 2024, de la 1199 €/persoană!

Formular de rezervare

NOU! PANAMA
Profită de oferta PROMO LANSARE și rezervă din timp sejururi exotice, de la 1199 €/persoană!

Denumire Hotel Plecare 12.11.2023 7 nopți Plecare 27.12.2023 7 nopți

Plecare 16.01.2024 7 nopți

Plecare 02.04.2024 7 nopti
Royal Decameron Bech Resort 4*, AI

1199 €/pers

2443 €/pers

1627 €/pers

1337 €/pers

RIU Playa Blanca 5*, AI

1299 €/pers

2315 €/pers

1597 €/pers 1375 €/pers
Dreams Playa Bonita Panama 5*, AI -

2761 €/pers

2023 €/pers 1971 €/pers

Condiții de călătorie:

  • Pașaport valabil minimum 6 luni de la data intrării în țară;

Pachetele noastre includ serviciile de mai jos:

  • zbor cursă de linie;
  • taxe aeroport și catering;
  • transfer aeroport – hotel și retur;
  • numărul de nopți conform ofertă, în hotelul ales cu tipul de masă ales;

Pentru a acoperi riscul ce ține de starea de sănătate a dumneavoastra, vă recomandam să încheiați polițele de asigurare storno și medicale cu acoperire COVID-19.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Alege destinații de top pentru vacanța ta! Bucură-te de reduceri și explorează Aqaba, Skiathos, Ischia și Caraibe la super prețuri! Alege destinații de top pentru vacanța ta! Bucură-te de reduceri și explorează Aqaba, Skiathos, Ischia și Caraibe la super prețuri!
Reduceri irezistibile pentru vacanțe perfecte! Descoperă Aqaba, Skiathos, Ischia sau Caraibe la tarife avantajoase! ​Profită acum de ofertele mom ...

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour