Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Early Booking » Italia - early booking vara 2020 » Alege Puglia - Hotel Ostuni Rosa Marina 4* - pentru o vacanta de neuitat!

Alege Puglia - Hotel Ostuni Rosa Marina 4* - pentru o vacanta de neuitat!

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Plecari din Bucuresti/ Cluj Napoca si Timisoara din Mai pana in Octombrie 2020! Plecari din Iasi din August pana in octombrie 2020!

Hotel Ostuni Rosa Marina 4* - Puglia, Italia

Ostuni Rosa Marina 4* este localizat intr-un peisaj tipic mediteranean, in inima regiunii Puglia, intre Marea Sarento si sate medievale, printre care renumitul Ostuni - Orasul Alb

Distanta pana la aeroportul din Bari este de 89 de km si de 41 km pana la aeroportul din Brindisi. La o distanta mica sunt orasele: Ostuni, Alberobello, Fasone, Martina Franca.

Prezentare oficiala hotel: www.ostunirosamarinaresort.com

De vizitat:

- Alberobello - Patrimoniu Cultural UNESCO;

- Torre Guaceto - Rezervatie naturala marina;

- Lecce - Florenta Sudului;

Hotel Ostuni Rosa Marina 4*, Puglia, Italia: de la 506 € persoana / sejur

Tariful include:

Bilet de avion dus - intors compania Wizz Air;

Transfer aeroport - hotel - aeroport;

7 nopti cazare cu mic dejun;  

Geanta de mana mica;

Nu sunt incluse: taxe de aeroport - 95 eur / persoana; bagaj de cabina si de cala; excursii optionale, asigurare medicala si storno.

Nota: tarifele sunt dinamice si pot suferi modificari in functie de costul biletului de avion.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Vedeta anului 2020 - Insula Ischia, Italia! Vedeta anului 2020 - Insula Ischia, Italia!
Plecari din Bucuresti si Budapesta din Aprilie pana in Octombrie 2020!
Alege Puglia - Grand Hotel Masseria Santa Lucia 4* - pentru o vacanta de neuitat! Alege Puglia - Grand Hotel Masseria Santa Lucia 4* - pentru o vacanta de neuitat!
Plecari din Bucuresti/ Cluj Napoca si Timisoara din Mai pana in Octombrie 2020! Plecari din Iasi din August pana in octombrie 2020!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour