Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Last Minute si Reduceri » Albania - Fafa Premium Hotel 4*

Albania - Fafa Premium Hotel 4*

Formular de rezervare

ALBANIA - cutia cu surprize a Balcanilor

Dupa ce ani de zile s-a zvarcolit sub cea mai cruda dictatura stalinista si apoi inca multi ani intr-un haos mafiot, astazi Albania are cea mai promitatoare economie din Europa. Venitul pe cap de locuitor a crescut de la 200 $ in 1992 la peste 4000 $ in 2012 si creste spectaculos in continuare, devansand alte si alte tari europene si fiind singura care nu a cunoscut recesiunea de dupa 2009.
Turismul este si el pe val: orase medievale inscrise in patrimoniul UNESCO, statiuni estivale moderne care primesc deja peste 1 milion de turisti anual, oameni calzi si ospitalieri, un cost al vietii foarte scazut...

Albania | Golem
Fafa Premium Hotel 4*

Direct la Marea Adriatica, acest hotel ofera oaspetilor sai vedere la mare o plaja privata, o piscina mare în aer liber cat si camere spatioase echipate confortabil - traditie si modern perfect imbinate.

Exemplu sejur 7 nopti in camera dubla, All Inclusive de la 485 EUR / persoana (ex. sejur 12.07-19.07.2021).


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Tenerife - Charter din Bucuresti, mari reduceri reduceri pentru plecarile din 21 si 28.08! Tenerife - Charter din Bucuresti, mari reduceri reduceri pentru plecarile din 21 si 28.08!
INSULA TENERIFE. Zbor charter ANIMA WINGS - din Bucuresti. Profita acum de oferta MidSummer Sale!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour