Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Last Minute si Reduceri » Lansare Destinatie exotica noua Seychelles - charter 12.08, 20.08, 28.08!

Lansare Destinatie exotica noua Seychelles - charter 12.08, 20.08, 28.08!

Formular de rezervare

Seychelles – un arhipelag superb din oceanul Indian – insule paradisiace, foarte “intagramabile”, dupa care s-ar putea scrie definitia termenului de destinatie exotica.

In 1881, cand a vizitat Seychelles, un mic grup de insule din Oceanul Indian, generalul Charles Gordon a fost atat de impresionat de locurile de o frumusete ireala pe care le-a vazut, incat a crezut ca a descoperit paradisul pierdut. In prezent, faima insulelor este asigurata de plajele superbe cu nisip fin, apa turcoaz, vegetatia luxurianta, fructele exotice si hotelurile de lux. Aceste atuuri au contribuit din plin la inflorirea turismului, insulele Seychelles constituind una dintre destinatiile de top pe plan mondial. Va invitam sa explorati aceste insule virgine pentru a descoperi cele mai fascinante peisaje sau sa va relaxati pe o plaja fina, uitand de toate grijile!

Plajele cu nisip fin alb, apa oceanului perfecta, vegetatie luxurianta, localnici prietenosi si cultura creola/coloniala reprezinta cadrul ideal pentru luna de miere, vacanta in doi, dar si pentru familii si copii.

Serviciile la fata locului sunt de foarte buna calitate.

Zbor charter operat de Air Seychelles cu 3 date de plecare in luna august, sejururi de 7 nopti si stop tehnic in Cairo dupa cum urmeaza:

Date de plecare: 12.08, 20.08, 28.08 – luna august este considerate varf de sezon din punct de vedere al climei din destinatie si tot varf de sezon pentru solicitari de luna de miere – o componenta importanta de clienti pentru acest produs.

Orar de zbor informativ:

DUS: OTP 23:00 – 01:30 CAI 02:30 – SEZ 09:30 +1

INTORS: SEZ 13:00 – 17:15 CAI 18:15 – OTP 21:45

Berjaya Beau Vallon Bay Resort and Casino 3* (Mahe) - Oferta Speciala: stai 7 nopti si platesti 5 - Mic Dejun - 1449 euro/persoana

Palm Beach Hotel 3* (Praslin) - Oferta Speciala: stai 7 nopti si platesti 6 - Mic Dejun - 1654 euro/persoana

Villas De Mer 3* (Praslin) - Oferta Speciala: stai 7 nopti si platesti 6 - Mic Dejun - 1704 euro/persoana

Hotel L'Archipel 4* (Praslin) - Oferta Speciala - Mic Dejun - 1889 euro/persoana

Fishermans Cove 4* (Mahe) - Mic Dejun - 1908 euro/persoana

Savoy Resort and Spa 5* (Mahe) - Oferta Speciala - Mic Dejun - 1940 euro/persoana

Story Seychelles 5* - Ex. The H Resort (Mahe) - Mic Dejun - 2202 euro/persoana

Le Domaine de L'Orangerie 4* (La Digue) - Mic Dejun - 2541 euro/persoana

Hilton Seychelles Labriz 4* (Silhouette) - Oferta Speciala - Mic Dejun - 2593 euro/persoana

Hilton Seychelles Northolme 5* (Mahe) - Oferta Speciala - Mic Dejun - 2638 euro/persoana

*Ofertele sunt valabile in limita disponibilitatilor.

Insula principala Mahe – transfer rutier shared shuttle sau privat on request.

Insula Praslin – transfer shared combinat shuttle + ferry Cat Cocos sau privat cu elicopterul on request.

Insula La Digue – transfer shared combinat shuttle + ferry Cat Cocos sau privat cu elicopterul on request.

Insula Silhouette - transfer shared combinat shuttle + barca rapida sau privat cu elicopterul on request.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Antalya din Bucuresti si Cluj-Napoca: zboruri suplimentare pentru sfarsit de august si luna septembrie! Antalya din Bucuresti si Cluj-Napoca: zboruri suplimentare pentru sfarsit de august si luna septembrie!
Plecari din Bucuresti - duminica 22.08, 29.08, 05.09, 12.09. Plecari din Cluj-Napoca - duminica 22.08, 29.08, 05.09, 12.09 si 19.09.
Summer in the City - Lisabona! Summer in the City - Lisabona!
Beneficiati de reduceri de pana la 55% cu ofertele speciale din catalogul DERTOUR - Summer in the City!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour