Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Early Booking 2023 » Grecia - early booking vara 2023 » Grecia - Thassos Grand Resort, reducere Early Booking vara 2023

Grecia - Thassos Grand Resort, reducere Early Booking vara 2023

Formular de rezervare

Evadati in luxosul Thassos Grand Resort!

Grecia | THASSOS
Thassos Grand Resort 5*

Hotel situat  intr-o  zona linistita, cu vedere superba, intr-un  golf cu o plaja de nisip. Hotelul a fost construit in anul 2016 si impresioneaza prin arhitectura deosebita si servicii de calitate. Bucurati-va de o vacanta relaxata in acest hotel de top din frumosul golf Agios Ioannis si lasati-va rasfatati de cele mai bune servicii.

ex. sejur in perioada 01.06 - 08.06.2023
Cazare 7 nopti cu demipensiune, in camera dubla cu vedere la gradina: de la 515 € / persoana


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
DERTOUR | Thassos - Alexandra Beach Thassos 4*! DERTOUR | Thassos - Alexandra Beach Thassos 4*!
Recomandarea noastra pentru un concediu in insula Thassos!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour