Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante in Romania » City Break Brasov » 'RE-CALATORESTE' - Oferta speciala village break Moieciu de Sus

'RE-CALATORESTE' - Oferta speciala village break Moieciu de Sus

Formular de rezervare

"RE-CALATORESTE" - Calatoreste cu parteneri locali - O experienta oferita de Mistral Resort si Active Travel!

Pandemia ne-a dat tuturor o pauza de gandire. In timp ce industria calatoriilor se confrunta cu cea mai grava provocare de pana acum, exista totusi o oportunitate pentru un nou stil de a calatori: unul care se concentreaza pe schimbul cultural si asigurarea de beneficii pentru comunitati si obiectivele de vizitat.

Va prezentam un pachet special gandit pentru acest concept:

"RE-CALATORESTE" - Calatoreste cu parteneri locali - O experienta oferita de Mistral Resort si Active Travel!

Situat intr-o zona superba din Moieciu de Sus, la 1130 m altitudine, Mistral Resort 3* este locatia ideala pentru petrecerea unui sfarsit de saptamana in mijlocul naturii. Complexul este localizat la cca 40 km de Brasov, fiind inconjurat de unii dintre cei mai frumosi munti din Romania - Parcul Natural Bucegi, respectiv Parcul National Piatra Craiului.

Cu o experienta de peste 13 ani in organizarea de tururi culturale si drumetii montane cu ghizi autorizati, Membru AER (Asociatia de Ecoturism din Romania), Membru Responsible Travel si avand 3 programe certificate Eco, Active Travel va propune sa ne aventuram in natura pentru a ne bucura de unicitatea peisajelor, florei si faunei oferite de Parcul National Piatra Craiului, de Parcul Natural Bucegi sau de satele de munte de la poalele acestora.

Tarif: 699 lei/persoana

Tariful include:

Copiii cu varsta intre 0 - 5.99 ani, cazati in pat cu adultii, au gratuitate!

Copiii cu varsta intre 6-11.99 ani, cazati in paturile existente (canapea in tipul de camera Duplex Sudio), platesc 280 lei.

In ambele tururi sunteti insotiti de unul dintre ghizii autorizati Active Travel.

Oferta este valabila tot timpul anului, in functie de locurile disponibile!

Important: acceptam tichete de vacanta!


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
'RE-CALATORESTE' - Oferta speciala city break Brasov la Casa Timar 'RE-CALATORESTE' - Oferta speciala city break Brasov la Casa Timar
"RE-CALATORESTE" - Calatoreste cu parteneri locali - O experienta oferita de Casa Timar si Active Travel!
BRASOV - City break ACTIVE - 3 zile BRASOV - City break ACTIVE - 3 zile
Petrece 3 zile active in Brasov! Perioada: aprilie - octombrie.
Brasov - City Break Cultural - 3 zile Brasov - City Break Cultural - 3 zile
Petrece 3 zile in Brasov: cultura si aventura! Perioada: tot timpul anului!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour