Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Last Minute » Litoral Romania - Hotel Ammon 3* - Venus: Tarife speciale, sejur minim 2 nopti!

Litoral Romania - Hotel Ammon 3* - Venus: Tarife speciale, sejur minim 2 nopti!

  Formular de rezervare

  Sejururi incepand cu 2 nopti si tarife speciale!

  H. AMMON 3* - VENUS

  Cazare + Mic Dejun

  Exemplu de sejur 2 nopti in perioada 24.07 - 26.07 - 414 LEI / persoana

  Cazare + Mic Dejun

  Exemplu de sejur 4 nopti in perioada 03.08 - 07.08 - 735 LEI / persoana

  Cazare + Mic Dejun

  Exemplu de sejur 6 nopti in perioada 05.09 - 11.09 - 602 LEI / persoana

  Exemple de tarife valabile pentru cazare in camera DBL Standard.

  Oferta este valabil in limita disponibilitatii pentru rezervari si sejururi incepand cu 20.07.2020


  CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
  Rezerva relaxat un sejur in Skiathos! Anulare gratuita cu 48 de ore inainte de plecare Rezerva relaxat un sejur in Skiathos! Anulare gratuita cu 48 de ore inainte de plecare
  Despacheteaza grijile. Impacheteaza visurile. Hai in Skiathos si bucura-te de o vacanta in siguranta, de la doar 370 euro / persoana!

  Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
  Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

  Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
  Tranzactii Securizate
  Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

  Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

  Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
  Active Travel Brasov este agent acreditat:
  Agent acreditat de Dertour
  Agent acreditat de Christian Tour
  Agent acreditat de Paralela45
  Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
  Agent acreditat de TezTour