Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Destinatii exotice » MEIERS WELTREISEN | Charter Republica Dominicana - Dreams Onyx Resort & Spa!

MEIERS WELTREISEN | Charter Republica Dominicana - Dreams Onyx Resort & Spa!

Formular de rezervare

Cursa charter zbor direct Bucuresti - La Romana!

REPUBLICA DOMINICANA
Punta Cana | Playa Uvero Alto
Dreams Onyx Resort & Spa 5*

Un resort confortabil pe minunata plaja din Uvero Alto. Ce iti poti dori mai mult? O zona extinsa de piscina, un centru spa exclusivist si 6 restaurante pentru gurmanzi intregesc facilitatile.

Sejur 7 nopti in Junior Suite, All Inclusive - de la 1.575 EUR/persoana (ex. sejur 03.12-10.12.21)

Servicii incluse:

- cazare 8 nopti cu tipul de masa specificat
- bilet de avion dus/intors cursa charter directa Bucuresti - La Romana
- taxe de aeroport

Zborurile vor fi operate saptamanal de catre compania aeriana GullivAir,  in intervalul 26.11.21 - 28.01.22.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
DERTOUR | Velassaru Maldives - zbor charter direct incepand cu 31.10! DERTOUR | Velassaru Maldives - zbor charter direct incepand cu 31.10!
Cursa charter zbor direct Bucuresti - Male - Bucuresti. Sejur 7 nopti la destinatie!
Kenya - Charter Mombasa: Plaja, soare si safari! Descopera acum programele pentru iarna 2021 - 2022! Kenya - Charter Mombasa: Plaja, soare si safari! Descopera acum programele pentru iarna 2021 - 2022!
NOU! KENYA - MOMBASA. Charter cu plecare din Bucuresti. Sejururi de 7 nopti (compania TAROM - zbor Mombasa). SEZONUL DE IARNA (29.11.2021 - 06.03.2022 ...

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour