Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Early Booking 2024 » Egipt - early booking 2023 » Recomandari hoteluri Egipt - statiunea Hurghada 2023

Recomandari hoteluri Egipt - statiunea Hurghada 2023

Formular de rezervare

Recomandarile partenerilor nostri!

1. Calimera Blend Paradise 5* - kids concept, destinate famillor cu copii
Renovat integral, un Aqua Park foarte mare, hotelul este situat in prima linie, linga hotelurile Desert Rose si Dana Beach, plaja este una dintre cele mai bune din Hurghada, shuttle bus pana la plaja sau tiroliana pentru cei curajosi (10 minute de mers pe jos pana la plaja). Se va deschide integral din martie!

2. Titanic Palace 5* - recomandat familiilor, club pentru copii, aqua park pe care il imparte cu Titanic Beach, tarife foarte bune.

3. Prima Life Resort 5* - renovat in 2021, waterpark cu  tobogane.

4. Titanic Royal 5* - servicii UAI, indicat familiilor cu copii, restaurante cu capacitate mare, piscine interconectate, waterpark cu 13 tobogane.

5. Long Beach Resort 4* - cel mai bun hotel de 4* din Hurghada. Plaja de 1.1km, macare in regula, club pentru copii, recomandat familiilor cu copii.

6. Jaz Aquamarine 5* - flux reflux mare, dar plaja este foarte buna, indicat familiilor cu copii, centru waterpark cu 22 tobogane (14 pentru adulti si 8 pentru copii), mancare foarte buna, 5 restaurante a la carte.

7. Stella Makadi Beach 5* - renovat in 2019, plaja cu recif, mancarea foarte gustoasa, animatie foarte buna.

8. Steigenberger Al Dau 5* – hotel foarte bun, cu servicii de top, acces la aqua parkul de la Steingerberger Aqua Magic.

9. Steingerberger Aqua Magic 5* - recomandat familiilor cu copii. Intre Steigenberger Al Dau si Steigenberger Aqua Magic exista o strada pietonala, se afla in linia a 2-a, puteti folosi facilitatile de la Steingerberger Al Dau, inclusiv plaja. Camerele standard nu sunt renovate, dar foarte curate. Camere renovate de la tipul de luxe in sus.

10. Movenpick Soma Bay 5* - servicii de foarte buna calitate, destinate familiilor cu copii, hotel cu management Elvetian, cautat de cei care iubesc sporturile acvatice.

11. Blend Club Aqua Resort 4* - renovat in 2022 (162 camere), hotel pentru familiile cu copii cu un buget mic, multe zone cu tobogane, shuttle service catre plaja si aqua park.

12. Caribbean World Soma Bay 5* - recomandat pentru snorkeling si diving, ideal pentru familiile cu copii, aqua park, club pentru copii.

13. Amarina Abu Soma 5*  - renovat in 2019, un hotel nu foarte mare, dar cu aqua park foarte bun, recomandat familiilor cu copii.

14. La Rosa Waves 3* - un hotel situat in centru statiunii, pentru familii cu buget redus, are acces plaja, 1 piscina, recomandat si seniorilor.

15. Aqua Mondo Resort 5* - recomandat familiilor cu copii, aqua park, renovat in 2022.

16. Coral Sun Beach Resort 4* - adults only, foarte apreciat de iubitorii de sporturi acvatice.

17. Tropitel Sahl Hasheesh 5* - un hotel recunoscut pentru serviciile foarte bune, mancare foarte buna, piscina adults only, restaurant adults only, restaurant renovat in 2022, cu locuri destinate copiilor, minibar, club + loc de joaca, ponton.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour