Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Circuite » Japonia - în armonii de toamnă

Japonia - în armonii de toamnă

Formular de rezervare

Plecare în 15 Noiembrie 2024 din București 

Momiji - Spectacolul frunzelor de arțar

Japonia Tara Soarelui Rasare este situata in Asia de Est, pe un lant de insule aflate intre Oceanul Pacific si Marea Japoniei. Numele in japoneza este Nipponkoku, insemnand Originea Soarelui.
Constituita ca monarhie constitutionala, Japonia se intinde pe o suprafata de 377.801 kmp si are o populatie de 127.2 milioane locuitori. Cel mai mare munte este Fujiyama (munte vulcanic) 3776 m. Tara are cateva sute de vulcani dintre care 40 sunt inca activi. Populatia este concentrata in principal in jurul oraselor Tokyo, Kyoto si Osaka. In total exista 350 de parcuri naturale si 27 de parcuri nationale.

Tarif: 3799 euro / pachet / persoană

Servicii incluse:

 • 10 nopți cazare cu mic dejun în hoteluri excelent cotate + 1 prânz la un restaurant local astfel:
  • 4 nopți în Tokyo la Hotel Keihan Asakusa 3*
  • 4 nopți în Kyoto la Hotel Keihan Kyoto Grande 4*   
  • 1 noapte în Hiroshima la Hiroshima Grand Intelligent Hotel 3*              
  • 1 noapte în Osaka la New Hankyu Osaka 4*
 • zbor compania Emirates, București-Osaka și Tokyo-București și taxele de aeroport incluse;
 • Transfer bagaje prin curier pe ruta Osaka-Tokyo;
 • însoțitor român de grup pe toată durata programului și ghid local;
 • Tururi de oraș cu autocarul în Kyoto, Nara, Osaka, Hiroshima, Miyajima, Hakone, Tokyo. transfer privat aeroport – hotel – aeroport
 • Vizite la cele mai importante obiective turistice și monumente înscrise în Patrimonial Mondial UNESCO, experiențe autentice incluse în program:
 • Prânz la restaurant local, ceremonia ceaiului, croaziera pe Lacul Ashi, Ascensiune cu telecabina în Hakone pentru admirarea Muntelui Fuji  (dacă vremea permite).
 • Tren de mare viteză Shinkansen pe rutele Tokyo-Kyoto, Kyoto-Hiroshima și Hiroshima-Osaka
 • Tren local Hiroshima-Miyajimaguchi-Hiroshima
 • Ferryboat spre Insula Myajima
 • Experiențe autentice incluse în program

Descoperiți Japonia: Acest program vă oferă o experiență completă de cunoastere a Japoniei, vizite in orașele moderne ca Tokyo și Osaka, la locuri istorice și culturale precum Kyoto și Hiroshima.

Vizite UNESCO de Top:
Templul Kiyomizu, Castelul Nijo, Templul Kinkakuji (Pavilionul de Aur), Altarul sintoist Fushimi Inari, Templul Todaiji (Marele Buddha), Parcul Nara (orasul caprioarelor), Padurea de Bambus Sagano, Castelul Osaka, Muzeul locuintei si al vietii Osaka, Parcul Memorial al Pacii Hiroshima, Muzeul Hiroshima, Domul Bombei Atomice Hiroshima, Altarul Itsukushima, Tokyo Tower, Imperial Palace Plaza, Templul Sensoji, Gradina Hamarikyu. Zi libera in Tokyo pentru descoperirea orasului in propriul ritm.

Relaxare în Natură: Explorați peisaje naturale uimitoare, precum Padurea de Bambus Sagano și Lacul Ashi cu Muntele Fuji în fundal. Program Complet – Include vizita la Hiroshima

Vizita la Osaka
Vom vizita Castelul Osaka – simbolul culturii si istoriei orasului si Muzeul locuintei si al vietii Osaka (Museum of Housing and Living, ne vom plimba prin cartierul exclusivist Dotonbori, zona comerciala renumita, cu magazine, restaurante si cluburi.

Croaziere și Plimbări
Bucurați-vă de croazierele incluse pe lacul Croaziera pe Lacul Ashi, unul dintre cele mai pitorești locuri în Japonia.

Pranz traditional si Cha no yu
Explorați bucătăria japoneză la cele mai bune restaurante din Kyoto și Tokyo.Ceremonia Ceaiului: Participați la o ceremonie tradițională de ceai japonez în Kyoto.

Transfer cu ferryboat Miyajimaguchi-Miyajima-Miyajimaguchi
Pe Insula Miyajima vom vizita pietonal Sanctuarul sintoist Itsukushima cu poarta simbolica a sintoismului.

Ascensiune cu telecabina
Plimbare cu telecabina in Hakone pentru admirarea Muntelui Fuji pentru (daca vremea permite).
Calatoria cu trenul
Tren de mare viteza Shinkansen pe rutele Osaka-Hiroshima si Hiroshima-Tokyo


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Turul Elvetiei si Magia Alpilor Turul Elvetiei si Magia Alpilor
Periode de plecare: 17.07 - 25.07.2024, 13.08 - 21.08.2024
BAVARIA – Drumul Romantic BAVARIA – Drumul Romantic
Munich – Regensburg – Nuremberg – Wurzburg – Rothenburg ob der Tauber – Dinkelsbuhl – Nordlingen – Augsburg
Circuit Islanda 2024 Aurora Boreală Circuit Islanda 2024 Aurora Boreală
Plecări în: 10 și 17 noiembrie 2024 din București

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour