Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Pentru tine și familia ta » City Break » Barcelona - City Break Nobu Hotel

Barcelona - City Break Nobu Hotel

Formular de rezervare

DERTOUR deluxe | Spania - Nobu Hotel Barcelona!

Oferta saptamanii: Noul hotspot al Barcelonei

SPANIA · BARCELONA
Nobu Hotel Barcelona 5*

Cel mai nou hotel de lux, apartinand lui Robert de Niro si Nobu Matsuhisa, a fost inaugurat in septembrie 2019, in inima metropolei catalane. Locatia se evidentiaza prin renumitul restaurant Nobu, situat la etajul 23, noul hotspot din Barcelona.

- cazare 3 nopti in camera dubla Deluxe, mic dejun, de la 309 EUR / persoana

DELUXE SPECIAL

Reducere: 15% pentru rezervari cu minim 30 de zile inainte de inceperea sejurului.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
BRASOV - City break ACTIVE BRASOV - City break ACTIVE
Petrece 3 zile active in Brasov! Perioada: aprilie - noiembrie

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour