Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Croaziere » Croaziere de grup » 2 Grupuri NOI! Mediterana de Est si Fiordurile Norvegiei la bordul vaselor MSC

2 Grupuri NOI! Mediterana de Est si Fiordurile Norvegiei la bordul vaselor MSC

Formular de rezervare

Ai aflat? Doar săptămâna aceasta am mai lansat 2 croaziere de grup pentru iubitorii de experiente inedite.

Croaziere pe itinerarii spectaculoase, cu toate serviciile incluse, pentru vacanțe lipsite de griji, de la doar 990 €/persoana

Vezi mai mai jos cele mai "calde" croaziere de grup din portofoliu nostru și propune-le turiștilor tăi un pachet complet.

  • MSC Euribia (Vas nou!) - Fiordurile Norvegiei, 7 nopți, de la 1349 €/ persoana
  • MSC Musica - Mediterana de Est cu Santorini și Mykonons, 7 nopți, de la 990 €/ persoana

Tarifele includ cazarea la bordul vaselor în cabina aleasă, toate mesele, activitățile la bord, transportul cu avionul, transferul aeroport - port - aeroport, un însoțitor de grup vorbitor de limba română, toate taxele.

Potolește pofta de călătorie cu o croazieră! Explorează peisaje incredibile, descoperă serviciile și facilitățile de o calitate inegalabilă ale vaselor de croazieră și trăiește experiențe memorabile.

GRUP NOU! Fiordurile Norvegiei: MSC Euribia, 7 nopți - de la 1349 €/ persoana.*

Vas Nou! Se va lansa în iunie 2023.

Perioadă: 26.08. - 02.09.2023

Itinerariu: Kiel (Germania), Copenhaga (Danemarca), Hellesylt/Geiranger, Alesund, Flaam (Norvegia), Kiel

Îmbarcare / Debarcare: Kiel (Germania)

* tarife speciale până pe 31.01.2023, în funcție de disponibilitate la momentul rezervării     

GRUP NOU! Mediterana de Est: MSC Musica, 7 nopți -  de la 990 €/ persoana.

Tarif incredibil!

Perioadă: 25.06. - 02.07.2023

Itinerariu: Piraeus (Atena), Santorini (Grecia), Kusadasi (Turcia), Haifa (Israel), Limassol (Cipru), Mykonos, Piraeus (Grecia).

Îmbarcare / Debarcare: Piraeus (Atena)


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Croaziera pe 3 Continente 2023 Croaziera pe 3 Continente 2023
Plecare 2023: 3 Mar, 10 Mar, 17 Mar, 27 Oct, 24 Nov, 1 Dec. Grecia-Egipt-Israel-Cipru-Grecia-Turcia-Grecia!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour