Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Croaziere » MSC Cruises » Croaziere de Paste si Vara 2021 la super pret si asigurare storno inclusa, de la doar 439 euro. Rezerva relaxat.

Croaziere de Paste si Vara 2021 la super pret si asigurare storno inclusa, de la doar 439 euro. Rezerva relaxat.

Formular de rezervare

Ti-am pregatit noi produse, tarife speciale si beneficii, pentru ca tu sa te poti bucura de experienta inedita a unei croaziere pe Marea Mediterana.

Rezerva relaxat una dintre cele 2 croaziere pe care ti le propunem pentru a marca Sarbatorile de Paste sau inceputul verii la bordul unui vas de croaziera spectaculos. Pe langa itinerarii cu o istorie si arhitectura impresionanta, siguranta, calitate, experienta unica, iti garantam si conditii flexibile de rezervare:

  • avans doar 50 euro/ pers.;
  • anulare gratuita, indiferent de motiv, pana la 15.01.2021;
  • banii inapoi in 7 zile (avansul);
  • asigurare storno inclusa, cu acoperire COVID*;
  • copiii au cazare gratuita in cabina cu 2 adulti**.

*Se aplica pentru persoane cu varsta de pana la 80 de ani, conform conditiilor generale ale asigurarii Mondial Asigurari.

**exclus taxele portuare si asigurarea de calatorie a copiilor.

MSC Grandionsa - Marea Mediterana - de la 439 euro/persoana

Perioada: 01.05 – 08.05.2021

Itinerariu: Barcelona - Cannes - Genova - La Spezia - Civitavecchia - Palma de Mallorca

MSC Seaside - Marea Mediterana - de la 479 euro/persoana

Perioada: 12.06 – 19.06.2021

Itinerariu: Genova - Marseille - Barcelona - Ibiza - Napoli - Livorno - Genova

Tariful include:

  • cazare 7 nopti in functie de tipul de cabina ales;
  • toate mesele la bordul navei;        
  • participarea la activitatile de la bordul navei;        
  • asigurarea storno Mondial, cu protectie Covid.

Nu sunt incluse: taxele portuare 140 euro / persoana; asigurarea medicala; bauturile alcoolice si non alcoolice; excursiile optionale; sevice charge-ul 10 euro /zi /persoana.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Discount de pana la 50% pentru cadrele medicale si pompieri - MSC Cruises Discount de pana la 50% pentru cadrele medicale si pompieri - MSC Cruises
Daca esti cadru medical sau pompier si in aceste luni ai luptat pentru a limita evolutia noului Coronavirus aceasta oferta este pentru tine.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour