Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Oferte vacante ski » SKI Austria sezonul 2022-2023

SKI Austria sezonul 2022-2023

Formular de rezervare

Partii de calitate excelenta, versante inzapezite...

Partii de calitate excelenta, versante inzapezite, servicii ireprosabile, preturi comparabile sau mai mici decat in Romania si instalatii de cablu ultramoderne, sunt doar cateva din zecile de motive pentru care Austria este destinatia preferata a schiorilor. Peisajul austriac, dominat de Alpi, ofera numeroase posibilitati de a practica diversele sporturi de iarna. Sezonul dureaza din noiembrie pana in aprilie, dar in unele locuri, datorita ghetarilor, se poate schia si in timpul verii. Tot segmentul turistic de iarna este extrem de bine dezvoltat: piste nocturne, instalatii prin cablu, zapada artificiala, partii comune cu Elvetia, mii de cabane, restaurante, zeci de scoli atestate si sute de instructori profesionisti, gata sa te invete tot ceea ce trebuie sa stii.

Austria are aproximativ 22.000 de kilometri de partie si circa 800 de statiuni montane de schi si snowboard. Marile arene de schi ale Alpilor austrieci se intind peste numeroase varfuri, dispun de pana la 100 instalatii si 250 km de partii pregatite si includ regiuni faimoase, cum ar fi Zillertal, Wilder Kaiser sau Arlberg - leaganul schiului alpin. In plus, in Austria sunt situate regiuni glaciare, care ofera partii practicabile tot anul.   

Pension Bergheil – Kaprun

- de la 251 eur/loc in DBL/ 7 nopti cu mic dejun   

Boutiquehotel Martha ***, Zell am See

- de la 401 eur/loc in DBL/ 7 nopti cu mic dejun  

Pension Böhmerwald ***, Saalbach

- de la 330 eur/loc in DBL/ 7 nopti cu mic dejun  

Hotel Mozart ***, Bad Gastein

- de la 463 eur/loc in DBL/ 7 nopti cu mic dejun si cina  

Hotel Alpenkrone ****, Filzmoos

- de la 374 eur/loc in DBL/ 7 nopti cu mic dejun si cina 

Hotel Bon Alpina ***, Igls

- de la 419 eur/loc in DBL/ 7 nopti cu mic dejun si cina   

Wellness & Sporthotel Bruggerhof ***, Kitzbühel

- de la 617 eur/loc in DBL/ 7 nopti cu mic dejun si cina 

Aktivhotel Weißer Hirsch ****, Mariazell

- de la 638 eur/loc in DBL/ 7 nopti cu mic dejun si cina 

Gasthof Weißkugel ***, Vent

- de la 350 eur/loc in DBL/ 7 nopti cu mic dejun si cina


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
SKI Italia sezonul 2022-2023 SKI Italia sezonul 2022-2023
Italia este o locatie de schi preferata de turistii din intreaga lume!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour