Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Oferte vacante ski » lti alpenhotel Kaiserfels: Ski In-Ski Out in Iarna 2020!

lti alpenhotel Kaiserfels: Ski In-Ski Out in Iarna 2020!

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Oferta speciala 7=6!

St. Johann in Tirol

lti alpenhotel Kaiserfels 4*

Hotel modern cu o atmosfera sportiva foarte primitoare ce se bucura de o pozitie excelenta, fiind situat in apropiere de Kitzbuehel si mai multe domenii schiabile de top.

lti alpenhotel Kaiserfels are acces direct la domeniul schiabil prin intermediul telecabinei "Eichenhoflifte". Traditionalul se imbina aici armonios cu designul si facilitatile moderne, complexul devenind un refugiu ideal pentru familiile cu copii.

Exemplu de tarif in intervalul 06.01-16.01.2020:
Sejur 7 nopti in camera dubla standard, demipensiune: de la 570 euro/persoana.

Oferta speciala 7=6 "platesti 6 si stai 7 nopti" pentru sejur in intervalele 06.12-20.12.2019, 06.01-21.01 si 01.03-18.04.2020.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Oferta Bulgaria SKI 2019 - 2020 Oferta Bulgaria SKI 2019 - 2020
SCHI & SNOWBOARD BULGARIA. OFERTE EARLY BOOKING!
Schi Austria | Aldiana Club Hochkönig - NOU in oferta ACTIVE TRAVEL! Schi Austria | Aldiana Club Hochkönig - NOU in oferta ACTIVE TRAVEL!
NOU! Aldiana Club Resorts selectionate in oferta Active Travel! Aldiana Club Resorts, cu servicii extinse de sport și spa, pot fi acum rezervate prin ...

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour