Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante in Romania » Schi alternativ » Schi de tura

Schi de tura

Formular de rezervare

Programele se adreseaza celor care doresc sa se aventureze in salbaticia muntelui, departe de zonele amenajate si aglomerate.

Tururile se fac pe vai, abrupturi si/sau prin paduri din muntii Bucegi, Baiului, Ciucas, Fagaras. La cerere putem organiza aceste tururi si in alti munti din Romania.

Conditii de participare: nivel intermediar la schi in afara partiei (off piste), gradul de dificultate al tururilor urmand a fi adaptat la nivelul tehnicii participantilor.

Echipamentul de schi de tura (schi de tura cu legaturi, foci, clapari de tura, bete de schi/tura) si kitul de avalansa (transceiver, sonda si lopata) pot fi inchiriate de la de instructor, contra cost.

Tarife:

  • 150 lei/persoana/zi, pentru grup de 1-2 persoane
  • 135 lei/persoana/zi, pentru grup de 3-4 persoane
  • 120 lei/persoana/zi, pentru grup de 5-6 persoane
  • 20 lei/kit de avalansa/zi
  • 50 lei/echipament de schi de tura (o pereche de schiuri de tura cu legaturi, o pereche de foci, o pereche de clapari de tura/o pereche de bete de schi/tura )

Costul transportului este inclus pe o raza de 100 km in jurul Brasovului, pentru distante mai mari urmand a fi calculat un cost suplimentar, in functie de destinatie si numarul de participanti.

Pentru deplasari de mai multe zile se adauga costurile legate de cazarea si masa ghidului, respectiv 180 lei/zi.

Nu sunt incluse cazarea, transportul, mesele si bautura participantilor.

Tururile se fac cu ghizi montani licentiati.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Ski On/Off Piste  | Curs pregatitor de schi in afara partiei Ski On/Off Piste | Curs pregatitor de schi in afara partiei
Cursurile se adreseaza celor care vor sa experimenteze schiul pe teren neamenajat, pe panta abrupta si/sau prin padure.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour