Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Senior Voyage » Oferta Sorrento - Seniori

Oferta Sorrento - Seniori

Formular de rezervare

Desi oferta se adreseaza cu precadere turistilor seniori, aceasta este disponibila pentru toate categoriile de varsta.

Cu  o  abundenta  de  obiective  culturale  si  istorice, combinata  cu  frumusetea  spectaculoasa  a  peisajelor  sale  si  uimitoarea culoarea apei, Coasta Amalfitana este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Italia. Aici se afla cel mai spectaculos traseu  turistic  din  Europa:  drumul  dintre  Sorrento,  Positano,  Amalfi  si  Ravello  este  un „must see” pentru toti turistii  care  isi petrec vacanta aici; pe Coasta Amalfitana s-a nascut trendul “la dolce vita”. Situat in extremitatea sudica a golfului Napoli, Sorrento sau taramul livezilor de lamai a insiprat de-a lungul timpului scriitori celebri precum Charles Dickens sau Oscar Wilde si continua sa isi incante vizitatorii in fiecare an. Pompeii este unul dintre cel mai impresionante situri arheologice din Europa si trebuie vizitat impreuna cu vulcanul Vezuviu. Acoperit in intregime de eruptia vulcanului din anul 79 si uitat timp de sute de ani, orasul Pompeii a fost redescoperit in sec al XVIII-lea. In urma lucrarilor arheologice au fost descoperite vile, temple si fresce minunate. Sa nu uitam Insula Capri sau „insula viselor”, o destinatie luxoasa cu peisaje magnificice.

Va informam ca am adaugat o noua plecare pe data de 21.06 pentru oferta SENIORI SORRENTO 2021:

Plecare: 21.06.2021

Pret / persoana: 565 EURO (taxe incluse)

Plecari: 22.09 si 29.09.2021

Pret / persoana: de la 545 EURO (taxe incluse)

Mergi in vacanta si primesti CADOU o drumetie montana in Parcul National Piatra Craiului


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour