Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Oferte vacante ski » SKI Italia sezonul 2022-2023

SKI Italia sezonul 2022-2023

Formular de rezervare

Italia este o locatie de schi preferata de turistii din intreaga lume!

Italia este o locatie de schi preferata de turistii din intreaga lume, in primul rand datorita partiilor insorite, imaculate, totdeauna albe datorita sistemelor de zapada artificiala, dotate cu instalatii pe cablu moderne. In Italia se afla o mare parte din paradisurile sporturilor de iarna din Europa. De exemplu, Muntii Dolomiti cu 12 regiuni de schi, cumuland 1,220 km de partii, 8 din 10 zile insorite si zapada garantata pe 90% din totalul partiilor.

Statiunile de schi pot fi impartite in patru zone geografice. Din vestul Turin-ului pana in regiunea Piedmont, majoritatea resorturilor sunt inclunse in Bardonechia, Sauze d’Oulx si Sestriere.
Spre nord, Aosta Valley cu principalele sale statiuni, precum Cervinia, Courmayeur si La Thuile, spre care se poate ajunge foarte usor din Franta (via Mont Blanc) ori din Elvetia (via St Bernard).
In spre est, regiunea situata de-a lungul granitei cu Elvetia este mai izolata, drumurile sale serpuite putand fi periculoase in conditii meteorologice nefavorabile. Frumusetea peisajelor din muntii Dolomiti este de-a dreptul impresionanta, contribuind la plasarea statiunilor din aceasta zona – printre care enumaram: Cortina D’Ampezzo, Madonna di Campiglio si Selva/Sella Ronda – pe primele locuri in topul destinatiilor de schi din Italia. Sporturi de iarna pot fi practicate si in zona centrala a Italiei, in statiuni precum Abetone (Tuscany), Campo Imperatore (Abruzzo) si chiar mai jos, spre Muntele Etna in Sicilia.  

Hotel Loredana ***, Livigno

- de la 698 eur/loc in DBL/7 nopti cu HB + Free ski pass Livigno 6 zile (03.01-17.12 si 15.04-29.04)   

Hotel Lanz ***, Livigno

- de la 652 eur/loc in DBL /7 nopti cu HB + Free ski pass Livigno 6 zile (03.01-17.12 si 15.04-29.04)   

Appartamenti Florin, Livigno

- de la 309 eur/loc in APP /7 nopti cu RO + Free ski pass Livigno 6 zile (03.01-17.12 si 15.04-29.04)   

Hotel Alaska ****, Cortina d'Ampezzo

- de la 865 eur/loc in DBL /7 nopti cu HB   

Hotel Miramonti ****, Corvara in Badia

- de la 696 eur/loc in DBL /7 nopti cu HB   

Glacier Hotel Grawand ***, Schnals

- de la 536 eur/loc in DBL /7 nopti cu HB   

Hotel Stella Alpina ***, Bellamonte di Predazzo

- de la 391 eur/loc in DBL /7 nopti cu HB   

Pension Sonnalp, Ortisei

- de la 372 eur/loc in DBL /7 nopti fara masa   

Villa Solaria, Canazei

- de la 365 eur/loc in DBL /7 nopti fara masa


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
SKI Austria sezonul 2022-2023 SKI Austria sezonul 2022-2023
Partii de calitate excelenta, versante inzapezite...

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour