Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Oferte vara 2020 » Grecia » Thassos: Alea Hotel & Suites si Aegean Sun

Thassos: Alea Hotel & Suites si Aegean Sun

Formular de rezervare

Beneficiu suplimentar pentru turistii romani care calatoresc in perioada urmatoare!

Dragi turisti,

In contextul introducerii unei noi cerinte pentru turistii care calatoresc in Grecia cu masina, incepand cu 14 Iulie, privind obligativitatea prezentarii unui test negativ de Covid pentru a putea intra in Grecia, partenerii nostri hotelieri de la Alea Hotel & Suites si Agean Sun din Thassos, doresc sa vina in sprijinul turistilor romani care calatoresc in perioada urmatoare,  astfel:

Toti turistii care urmeaza sa calatoreasca in Thassos la unul dintre cele 2 hoteluri: Alea Hotel & Suites si Aegean Sun, pentru un sejur de minim 5 nopti, vor primi 30 EUR/ persoana la fata locului, ca forma de subventionare in valoare de aproximativ 50% din costul testului de Covid necesar acum. Turistii trebuie sa prezinta chitanta ca dovada a platii testului si vor primi diferenta de bani de la receptia hotelurilor.

De asemenea, toate rezervarile noi pentru minim 5 nopti la unul dintre cele 2 hoteluri cu sejur perioada urmatoare, vor beneficia de aceasta facilitate.

Alea Hotel & Suites ****+, Skala Prinos , Insula Thassos

Sejur 5 nopti in camera dubla standard inclusiv demipensiune - de la 375 EUR / persoana

Tarif valabil pentru sejur in intervalul 15.07-31.08.2020

Va stam la dispozitie daca aveti intrebari!

Echipa ACTIVE TRAVEL


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Un sejur, 2 insule: Mykonos si Santorini Un sejur, 2 insule: Mykonos si Santorini
PACHET FABULOS MYKONOS & SANTORINI! Zbor 5 septembrie 2019 - 8 nopti!
Relansare chartere Grecia din 01 Iulie 2020 Relansare chartere Grecia din 01 Iulie 2020
Curse charter Grecia inepand cu 01 iulie 2020!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour