Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Oferte vacante ski

Oferte vacante ski

Agentia de turism Active Travel din Brasov va asteapta sa va rezervati din timp vacanta la schi in Austria, Bulgaria, Franta, Serbia. Concedii oferite de agentia de turism Active Travel din Brasov in Austria, Bulgaria si Franta la schi. Oferte ski Bansko, oferte schi pe site-ul agentiei de turism Active Travel din Brasov. Oferte de iarna Bansko, oferte de iarna Zell am See si concedii, la Active Travel, agentie de turism din Brasov.

 

Alegeti locul pe partie pentru vacanta in Bulgaria Alegeti locul pe partie pentru vacanta in Bulgaria
Bansko, Pamporovo sau Borovets? Pentru oricare dintre ele, regasiti la ACTIVE TRAVEL oferte imbatabile cu conditii flexibile de anulare pentru vacanta ...
Vacanta la ski in AUSTRIA Vacanta la ski in AUSTRIA
Oferte ce permit modificare gratuita a rezervarilor IARNA 2020/2021! Vacante cu transport individual.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour