Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Early Booking » Turcia - early booking vara 2020 » Recomandarile noastre pentru vacante 2020 in Antalya

Recomandarile noastre pentru vacante 2020 in Antalya

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Pentru a va usura alegerile, am pregatit pentru dumneavoastra o selectie de hoteluri cu preturi speciale pentru destinatia ANTALYA.

Astfel, va recomandam:

MIRACLE RESORT HOTEL 5* Camere spatioase si centru SPA bun. Programe active pentru adulti si copii, bucatarie buna si personal ospitalier. Plaja buna de nisip, recomandat familiilor cu copii de orice varsta.
Tarife de la 609 Eur/persoana

THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA 5* Arhitectura moderna, camere comode si spatioase. Recomandat familiilor si tinerilor. Plaja proprie, nisip-pietris.
Tarife de la 395 Eur/persoana

OZ HOTELS SIDE PREMIUM 5* Hotel de buget economic, recomandat turistilor nepretentiosi pentru vacante relaxante. Design interesant, camere elegante. Spatiu exterior compact. Plaja proprie de nisip.
Tarife de la 525 Eur/persoana

SILENCE BEACH RESORT 5* Hotelul este renumit datorita centrului sau spa care ofera peste 50 de proceduri de ingrijire pentru corp. Camere nu prea mari. Plaja proprie de nisip cu pietris. Recomandat pentru vacantele active cu familia.
Tarife de la 498 Eur/persoana

CRYSTAL HOTELS 5* Lant hotelier de renume. Spatiu exterior compact, multe baruri si restaurante, bucatarie diversificata. Infrastructura variata: piscine, tobogane, activitati de divertisment pentru adulti si copii. Plaja de nisip cu pietris.
Recomandat tuturor categoriilor de turisti. Regimul hotelului este ultimate all inclusive (prescurtare UAI) si este o varianta de regim all inclusive.
Tarife de la 424 Eur/persoana

KAMELYA HOTELS 5* Complex KAMELYA WORLD cu cele mai active si mai vesele programe de animatie pentru adulti si copii. Camere confortabile, camerele Beach House au acces pe plaja de pe terasa. Infrastructura foarte buna si una din cele mai bune si mai late plaje din Side. In cadrul acestui complex exista si terenuri de fotbal unde se organizeaza competitii de fotbal. Recomandat pentru vacante active cu familia.
Tarife de la 455 Eur/persoana

ADAM & EVE HOTEL 5* Hotelul are o arhitectura deosebita. Este lider in Europa la categoria „Cel mai bun hotel pentru cupluri”. Camere neobisnuite, decorate in alb, cu oglinzi si iluminare multicolora. Hotelul organizeaza seri si evenimente speciale. Recomandat pentru tineri, cupluri romantice care prefera design-ul modern. Toate evenimentele si distractiile in aer liber in perioada 01.04 - 31.10 se organizeaza in functie de conditiile meteo.
Tarife de la 749 Eur/persoana

PAPILLON BELVIL 5* Spatiu exterior extins, cu verdeata, plaja 250 m (spatiu amenajat pentru adulti incepand cu 12 ani). Personal amabil si servicii de calitate, camere confortabile. In apropiere de hotel este un parc, piscina pentru copii este la umbra, animatie buna. Plaja proprie de nisip. Hotel recomandat pentru tineri, familii cu copii.
Tarife de la 696 Eur/persoana

PAPILLON AYSCHA 5* Spatiu exterior compact, verde, bine amenajat. Plaja buna, personal prietenos, servicii de calitate, camere confortabile. In apropiere este situat un parc. Pentru copii piscina este amplasata la umbra, animatie activa. Plaja proprie de nisip. Hotel recomandat pentru tineri, familii cu copii.
Tarife de la 850 Eur/persoana

PAPILLON ZEUGMA RELAXURY HOTEL 5* Spatiu exterior compact, verde, infrastructura pentru activitati sportive. Personal prietenos, servicii bune. Pentru copii exista o piscina cu paravan si loc de joaca la umbra, animatie buna. Plaja proprie de nisip. Hotelul este recomandat pentru tineri si familii cu copii dar si grupurilor, mai ales pentru organizarea de conferinte.
Tarife de la 923 Eur/persoana

CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA 5* Hotel modern cu spatiu exterior bine amenajat. Bucatarie buna, recomandat cuplurilor si familiilor cu copii. Plaja proprie de nisip. Ponton. Bar pe plaja si pe ponton - gratuit.
Tarife de la 951 Eur/persoana

CALISTA LUXURY RESORT 5* Hotel de lux construit in stil unic pe coasta Marii Mediterane. Spatiu exterior extins, verde. Plaja mare de nisip cu pietris, frumos amenajata, club pentru copii de varste diferite. Recomandat pentru tineri si familii.
Tarife de la 1038 Eur/persoana

Tariful este tariful pe camera selectata si include: bilet avion charter, taxe aeroport, cazare cu numarul de nopti si regimul de masa mentionate, transfer de grup aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica la sol, asigurare multiprodus pentru numarul de persoane incluse in structura respectiva de camera.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
LANSARE OFERTA CAZARE KUSADASI 2020 - Oferte Speciale Early Booking pana la 30% LANSARE OFERTA CAZARE KUSADASI 2020 - Oferte Speciale Early Booking pana la 30%
Oferte early booking cazare Turcia – statiunea Kusadasi - vara 2020!
Mega Early Booking -  Numa Bay Exclusive Hotel 5* Mega Early Booking - Numa Bay Exclusive Hotel 5*
De ce sa alegi o vacanta in TURCIA? Antalya este una dintre cele mai iubite destinatii de catre turistii romani. Este ideala pentru familiile cu copii ...
Antalya NOU - PALOMA Finesse Side! Antalya NOU - PALOMA Finesse Side!
Reducere Early Booking 5% pentru rezervari pana la 31.01.2020.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour