Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Early Booking » Turcia - early booking vara 2020 » Recomandarile noastre pentru vacante 2020 in Antalya

Recomandarile noastre pentru vacante 2020 in Antalya

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Pentru a va usura alegerile, am pregatit pentru dumneavoastra o selectie de hoteluri cu preturi speciale pentru destinatia ANTALYA.

Va recomandam unele dintre hotelurile cu tarife speciale din ANTALYA.

PALOMA GRIDA RESORT&SPA 5* Face parte din lantul hotelier Paloma Hotels. Spatiu exterior verde, nu exista cladire principala, doar bungalow-uri cu 2 si 3 etaje. Sunt Lake Vile cu acces la piscina. Mini-club mare si program de animatie pentru adulti si copii. Plaja lata cu intrare lina in mare. Recomandat pentru familii cu copii.
Tarife de la 611 Eur/persoana

PALOMA FORESTA RESORT 5* Face parte din lantul hotelier Paloma Hotels. Amplasat pe plaja, animatie activa si diversificata, la doar 100 m de centrul Beldibi. Recomandat pentru familii cu copii si cupluri.
Tarife de la 636 Eur/persoana

PALOMA ORENDA RESORT 5* Face parte din lantul hotelier Paloma Hotels. Amplasat pe plaja, spatiu exterior verde, mini-club mare si program de animatie pentru adulti si copii. Plaja lata cu intrare lina in mare. Recomandat pentru familii cu copii.
Tarife de la 744 Eur/persoana

PALOMA OCEANA RESORT 5* Face parte din lantul hotelier Paloma Hotels.
Spatiu exterior extins, verde. Amplasat pe plaja frumos amenajata, club pentru copii de varste diferite. Recomandat pentru tineri si familii cu copii.
Tarife de la 842 Eur/persoana

SILENCE BEACH RESORT 5* Hotelul este renumit datorita centrului sau spa care ofera peste 50 de proceduri de ingrijire pentru corp. Camere nu prea mari. Plaja proprie de nisip cu pietris. Recomandat pentru vacantele active cu familia.
Tarife de la 509 Eur/persoana

ARCANUS SIDE RESORT 5* Teritoriul hotelului are o zona umbroasa, la intrare in hotel - padure de pini. Camere frumoase, confortabile. Mancare buna. Plaja larga de nisip, intrarea in mare - cu pietricele mici. Recomandat pentru vacante linistite.
Tarife de la 516 Eur/persoana

BELCONTI RESORT HOTEL 5* Spatiu exterior verde, plaja buna de nisip cu intrare lina in mare. Camere variate situate in cladirea principala si vile. Infrastructura pentru copii. Facilitati pentru bebelusi (blender, cuptor cu microunde, incalzitor pentru sticlute). Recomandat pentru vacante cu familia.
Tarife de la 537 Eur/persoana

ADORA RESORT HOTEL 5* Hotel cu spatiu verde extins, animat, recomandat pentru turistii activi si familii cu copii dar si grupurilor corporate sau echipelor de fotbal (12 sali de conferinte, terenuri profesionale de fotbal).
Tarife de la 538 Eur/persoana

AMARA CENTRO RESORT 5* Design original de inalta calitate. Mancare diversificata, servicii de nivel inalt si o plaja lata cu intrare lina in mare. Recomandat familiilor.
Tarife de la 607 Eur/persoana

Tariful este tariful pe camera selectata si include: bilet avion charter, taxe aeroport, cazare cu numarul de nopti si regimul de masa mentionate, transfer de grup aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica la sol, asigurare multiprodus pentru numarul de persoane incluse in structura respectiva de camera.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
LANSARE OFERTA CAZARE KUSADASI 2020 - Oferte Speciale Early Booking pana la 30% LANSARE OFERTA CAZARE KUSADASI 2020 - Oferte Speciale Early Booking pana la 30%
Oferte early booking cazare Turcia – statiunea Kusadasi - vara 2020!
Oferte speciale early booking vara 2020 Antalya Oferte speciale early booking vara 2020 Antalya
CALISTA LUXURY RESORT, KAYA PALAZZO GOLF RESORT, SUSESI LUXURY RESORT...
Sejururi DALAMAN -  Profita de reducerile de pana la 35%  - Avion Sejururi DALAMAN - Profita de reducerile de pana la 35% - Avion
Charter AVION DALAMAN - VACANTA IN MARMARIS 2020. Plecari incepand cu 14.06.2020 din Bucuresti.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour