Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov

Oferte recomandate

Oferte deschidere sezon Hotel Fortuna 3* din statiunea Eforie Nord Oferte deschidere sezon Hotel Fortuna 3* din statiunea Eforie Nord
COPIII MERG GRATUIT LA MARE! Ofertele speciale pentru luna iunie 2020!
MSC PREZIOSA 24.07 - 04.08.2020, Islanda MSC PREZIOSA 24.07 - 04.08.2020, Islanda
Croaziera 11 nopti, bilet avion, transferuri, insotitor de grup, taxe portuare si taxe de aeroport incluse!
 Important! Masuri de preventie si dezinfectie pentru statiunea Albena - vara 2020! Important! Masuri de preventie si dezinfectie pentru statiunea Albena - vara 2020!
PROCEDURA DE APLICARE A UNUI PLAN PENTRU ACTIVITĂTILE DE DEZINFECTIE PE TERITORIUL STATIUNII ALBENA ÎN CONDITIILE PANDEMIEI DE  COVID-19.
Descoperiti Seychelles - Island Hopping sezon 2020! Descoperiti Seychelles - Island Hopping sezon 2020!
SEYCHELLES: Exclusiv prin turoperatorul DERTOUR! Island Hopping de la / pana la Mahe!
Croaziere Antarctica 2020-2022 Croaziere Antarctica 2020-2022
O noua era a expeditiilor in Antarctica! Din anul 2019 compania Hurtigruten a adaugat in flota 2 nave hibride de ultima generatie. Ambarcatiunile poar ...

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour