Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Croaziere » Costa Crociere » !Savuraţi pizza de la bordul vaselor Costa Cruises!

!Savuraţi pizza de la bordul vaselor Costa Cruises!

Formular de rezervare

Pizzeria autentică Italiană,va face oaspeții să trăiască gustul fin al Italiei!

Oferta gastronomică la bordul navelor Costa Cruises este mare și bogată: pizza tipic italiană este sortimentul preferat dintre meniurile de top, recomandată pentru a gusta din atmosfera plină de viață a unei croaziere Costa Cruises.

Costa Cruises  oferă la bordul vaselor sale, o gamă largă de mâncăruri internaționale, dar tradiția italiană joacă un rol important. Ca ambasadori ai Italiei, oferă cele mai bune mâncăruri care reproduc stilul de viaţă italian, de la atmosfera de la bord, la sentimentul de ospitalitate, dar mai ales prin faptul că oferă clienților posibilitatea de a gusta alimente autentice italiene, iar pizza fiind unul dintre piloni de bază a experientei culinare Costa Cruises. Bazându-se pe succesul dovedit pe Costa neoRomantica, pizzeriile de la bordul vaselor Costa Cruises oferă pizza 100% italiană în 14 sortimente diferite.  Oaspeţii  se vor bucura de un gust absolut unic oferit de o pizza la cuptor, preparată de un bucătar – pizzar şcolit la renumita şcoală "Accademia Italiana Della Pizza”.

Secretul constă în calitatea materiei prime - cum ar fi aluatul, cuptorul din piatră sau reţetele autentice. Clienţii pot alege dintr-o gamă largă de sortimente de pizza traditionale, cum ar fi Margherita, Napoletana, Quattro Stagioni, Calzone, Focaccia, etc.  O pizza pentru fiecare anotimp și pe gustul fiecarui oaspete!

Toți oaspeții Costa pot experimenta starea de spirit a unei mese casual, cina la o pizzerie cu specific tipic italian deschis în intervalul orar 6:30 – 23:00. Situată în apropierea restaurantului, Pizzeria vă aşteaptă la mesele sale cu feţele de masă în carouri roşu cu alb, ulei de măsline extra virgin, oţet balsamic si ulei chili. Oaspeţii care aleg să mănânce în Pizzerie, vor putea gusta nu numai pizza lor favorită dar, de asemenea, pot savura salata nelimitat, precum şi renumitul desert Tiramisu!

Oaspeții nu au nevoie de o rezervare în prealabil la Pizzerie, pot merge oricând în timpul lor liber pe vas! Pe lângă mâncarea diversificată, clienţii pot alege ca băutură berea sau vinul, băuturi atent selectionate de către experți Costa Cruises.

Oaspeții vor putea să lărgească experiența lor culinară cu unele programe Costa Cruises exclusive: bucătărie și demonstrații acrobatice de pizza, precum și ateliere de pizza și tiramisu, unde oaspeții pot demonstra talentul lor culinar.

Pizzeria Costa Exclusive este prezentă pe următoarele vase: Costa Favolosa, Costa Fascinosa, Costa neoRomantica, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa neoRiviera, Costa Luminosa, Costa Serena, Costa Magica, Costa Fortuna, Costa Mediterranea şi Costa Classica.

De 66 ani, navele de la Costa Cruises sunt cele mai bune în recrearea stilului italian, în ospitalitate și bucătărie, precum și în oferirea unui concediu de vis cu distracție și relaxare. Flota sa, cea mai mare din Europa, are un total de 14 de nave în serviciu, care arborează drapelul Italian și o nouă navă urmează să fie lansată în octombrie 2014. Vă aşteptăm la bordul navelor Costa Cruises!


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour