Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Active Travel e alaturi de tine! » Suntem alaturi de tine

Suntem alaturi de tine

Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru calatoriile tale din urmatoarea perioada!

Dragi clienți,

În contextul actual al pandemiei provocate de virusul Covid-19, ne confruntăm cu o situație excepțională, de scară globală, ce nu putea fi prevăzută. Astfel, o serie de state și-au închis granițele, au stopat accesul către obiective turistice sau au limitat transportul aerian ca parte a acestor măsuri.

Gradul foarte ridicat de incertitudine generat atât de scenariile posibile ale evoluției pandemiei, cât și de posibilele măsuri ce ar putea fi întreprinse de autoritățile naționale și internaționale ne împiedică să dăm răspunsuri ferme cu privire la evenimente viitoare și la posibilitatea prestării unor servicii.

Încurajarea turiștilor de a călători în perioada imediat următoare, chiar și în zone mai puțin expuse, ar reprezenta un gest de imaturitate și lipsă de responsabilitate din partea noastră. Chiar dacă turiștii ar putea pleca, nu vom știi în ce condiții se vor putea întoarce, deoarece nu știm dacă prin măsurile luate între timp nu se vor închide aeroporturi sau granițe, printre altele.

Această stare de incertitudine aduce o foarte mare presiune financiară pe toată lumea, atât pe clienții noștri, cât și pe noi, ca și companie, cât și pe întreaga echipă Active Travel. În această perioadă vorbim individual cu fiecare dintre turiștii noștri și încercăm să găsim cele mai bune soluții, cu impact financiar redus și cu rezultate optime.

*Informatiile prezentate pe aceasta pagină, fac referire la vacanţele afectate de pandemia coronavirus, cu plecări iminente, până la 30 aprilie 2020. Ȋn funcţie de evoluţia situaţiei la nivel mondial şi naţional, vom aduce amendamente şi completări punctuale.

Cu ce ne confruntăm?

Epidemia globală de coronavirus este un eveniment pe care nimeni nu l-ar fi putut prevedea și care ne încearcă pe toți, oameni, companii, instituții publice. Este o provocare pe care o putem depăși doar împreună. Poate ești unul dintre milioanele de oameni izolați la domiciliu. Sau dimpotrivă, poate ești unul dintre cei care încă trebuie sa meargă la lucru și se expune în fiecare zi prin contactul cu alți oameni care au nevoie de serviciile tale. Poate ești un antreprenor sau liber profesionist a cărui activitate a fost suspendată de măsurile impuse. Sau poate ești în prima linie și lucrezi alături de instituțiile statutului ca să depășim cu bine aceste momente.

Vrem sa știi că ne gândim la tine și îți întelegem îngrijorarile și temerile! Pentru că și noi la rândul nostru le avem. Noi și familiile noastre depind exclusiv de veniturile unei industrii care s-a prăbușit în doar câteva zile, turismul.

Compania noastră functionează exclusiv din vânzarea de servicii turistice. Ca să obținem cele mai bune prețuri, negociem și plătim în avans partenerilor noștri sume importante de bani, cu luni întregi înainte de prestarea serviciilor in sine.

Cea mai mare parte a încasărilor din prima parte a anului, cât și profiturile realizate în anul anterior, au fost deja achitate sub formă de avansuri către furnizorii de servicii turistice (agentii organizatoare, companii aeriene, hoteluri, transportatori, etc.), mișcare ce ne-a asigurat întotdeauna prețuri competitive și ne-a permis să-ți oferim vacanțe minunate într-un buget rezonabil, precum și garantarea vacanțelor comandate. Împreună vom depăși aceste momente și ne vom bucura din nou de zile însorite!

Ce putem face?

Cel mai important lucru este să acționăm împreună! Facem apel la rațiune și răbdare, căci câtă vreme ne vom putea înțelege situația reciproc, vom putea să găsim soluțiile cele mai potrivite. Astfel, chiar dacă vom fi nevoiți să facem un compromis, fiecare dintre noi, preferăm ca acesta să fie în favoarea ta și să alegem varianta cea mai bună, care să ajute toți clienții noștri și salariații Active Travel.

Îți prezentăm, în cele ce urmează, opțiunile pe care le ai în momentul de față:

Ce fac dacă doresc reprogramarea vacanței mele?

Fiecare își așteaptă cu nerăbdare vacanța mult visată și chiar dacă în următoarea perioadă este mai dificil să călătorim, putem găsi împreună soluții pentru a reprograma călătoria. În urma solicitării tale vom căuta împreună soluții pentru a reprograma vacanța într-o perioadă cât mai potrivită pentru tine, în condiții similare cu cele achiziționate inițial. Chiar dacă această variantă ar putea genera costuri privind operarea modificărilor și gestiunea contractelor cu furnizorii inițiali, vom face tot posibilul pentru ca acestea să fie zero sau cât mai mici, pentru tine.

Aceasta este varianta pe care noi o recomandăm pentru majoritatea situațiilor cu care ne confruntăm în momentul de față. Chiar dacă reprogramarea nu este posibilă în condiții normale, înțelegem faptul că nu ai nicio vină pentru aceste evenimente și, cu toate că nici noi nu avem vreo vină în instituirea interdicțiilor de trafic, carantină, etc. (fiind toate mai presus de controlul nostru), vom face tot posibilul pentru a găsi o variantă viabilă pentru tine și pentru familia ta.

*Este posibil ca reprogramarea să fie supusă unor condiții suplimentare, specifice în funcție de pachetul de servicii achiziționat. Ți le vom comunica punctual.

Solicita reprogramare: office@activetravel.ro

Ce se întâmplă dacă nu achit diferențele de plată la data scadentă?
*Pentru călătorii după data de 1 mai 2020

Pe fondul situației curente incerte, poate că te-ai gândit să nu mai achiți restul sumelor scadente pentru vacanța ta. Îți înțelegem reticența, însă ne vedem nevoiți să te informăm că, neplata la data scadentă, pentru rezervări cu dată de călătorie după 1 mai 2020, poate atrage după sine o serie de penalizări, independente de voința noastră.

Asta înseamnă că, furnizorii serviciilor pot anula rezervarea ta sau pot crește tariful acesteia (ex. în cazul pachetelor în regim Early Booking), existând posibilitatea de a nu ne returna sumele de bani transmise deja către ei, iar tu poți pierde toți banii deja achitați sub formă de avans. Recuperarea banilor ar fi un proces de lungă durată, cu chemarea în garanție a furnizorului printr-o procedură internațională.

Știm foarte bine că ai muncit din greu pentru acești bani, motiv pentru care te încurajăm să ne contactezi pentru a analiza împreună variantele de reprogramare sau amânare temporară pentru a putea să continui cu achitarea tranșelor scadente, fără a pierde avansul deja plătit.

Decizia este doar a ta!

Noi ne angajăm oricum să purtăm negocieri cu furnizorii noștri (companii aeriene, hoteluri, transportatori, etc.) pentru a ne asigura că sumele achitate la următoarele scadente, vor putea fi folosite integral pentru reprogramarea vacanței tale, la nevoie.

Solicita amanare: office@activetravel.ro

În ce condiții mi se pot restitui sumele achitate?

Există situații expres prevăzute de lege, în care agenția turoperatoare este obligată la restituirea completă a sumelor achitate. Acest lucru ar pune, desigur, o presiune financiară foarte mare pe noi la acest moment, deoarece sumele achitate de tine către noi, au fost deja transferate către furnizori, iar șansele de recuperare a acestora sunt minime.

În plus, recuperarea sumelor plătite în străinătate este practic imposibil de făcut în această perioadă. Oricum, recuperarea banilor ar fi un proces de lungă durată, cu chemarea in garanție a furnizorului printr-o procedură internațională.

Pentru a preveni și evita situațiile nedorite te încurajăm să ne contactezi pentru a găsi împreună cele mai bune soluții.

Solicita restituire: office@activetravel.ro

Ce fac dacă doresc anularea pachetului de servicii turistice?

În cazul anulării pachetului de servicii de către client se aplică politici de anulare conform contractului. În unele situații penalizările de anulare pot reprezenta chiar 100% din valoarea sa. Desigur că, această situație nu este de dorit pentru niciuna dintre părți, motiv pentru care considerăm că încercarea de a găsi împreună soluții pentru reprogramare poate fi o alternativă de preferat.

Solicita anulare: office@activetravel.ro

Cum procedez dacă doresc reprogramarea sau anularea biletelor de avion?

Ȋn situaţia ȋn care ai achiziţionat un bilet de avion pe o cursă de linie (în regim individual), iar compania aeriană a făcut un anunţ oficial cu privire la anularea, suspendarea sau reprogramarea cursei respective, te rugăm să ne contactezi pentru a putea vedea ce opţiuni oferă compania aeriană, punctual şi a te ajuta să reprogramezi zborul sau să solicităm companiei returnarea sumelor nefolosite.

Solicita anulare/reprogramare: office@activetravel.ro

Cum pot folosi asigurarea storno?

În cazul în care, odată cu achiziționarea pachetului de servicii turistice ai achiziționat și o asigurare storno, atunci aceasta va asigura în totalitate costurile suportate de către tine. Desigur, asigurarea este valabilă atunci când a intervenit una dintre situațiile menționate în mod expres în condițiile de asigurare. Te rugăm să verifici dacă te găsești în una dintre acele situații!
În condițiile în care constați că situația ta nu este acoperită de asigurator, apelează la noi, iar Active Travel va face tot posibilul pentru a găsi variante pentru reprogramarea vacanței tale!

Echipa Active Travel este permanent conectată și pregătită să gestioneze aceste situații. Vor avea prioritate de raspuns, în limita resurselor umane disponibile actualmente în companie, și a răspunsurilor primite de la furnizorii noștri, cererile cu plecări imediate.

Îți mulțumim pentru toată încrederea acordată și pentru cooperare!
Având în continuare speranta că acești nori negri aduși de coronavirus se vor împrăștia cât mai rapid și ne vom bucura din nou de soare.

Suntem disponibili si pe urmatoarele numere de telefon: 0728804952, 0727872835.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour