Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Croaziere » MSC Cruises » Tip nou de servire a mesei MSC Cruises

Tip nou de servire a mesei MSC Cruises

Patru tipuri de luat masa vor fi disponibile la bordul vaselor MSC Meraviglia - MSC Seaside - MSC Seaview: Clasic, Flexi, My Choice, Yacht Club. Odată cu noul tip de luat masa, un nou stil, numit "Flexi" va fi introdus. 

CLASSIC este un stil tradițional ce oferă oaspeților doua mese, într-un timp prestabilit pentru întreaga durată a croazierei. Stilul Clasic permite oaspeților alegerea între prima și a doua sesiune de masă.

FLEXI este un nou tip de masa (pe MSC Meraviglia - MSC Seaside - MSC Seaview), care oferă oaspeților posibilitatea de a se bucura de o cină cand doresc, în fiecare zi. Flexibilitatea oferită de acest stil de masă le permite oaspeților să se bucure de diferite intervale de timp, în diferite restaurante.

OASPETII CE ALEG EXPERIENȚA BELLA

 Selectarea tipului de masa nu este disponibilă. Oaspeții Bella își vor exprima preferinta cu privire la un interval de cină (devreme / târziu), în timpul rezervari. Locurile preferate fără garanție și disponibilitate vor trebui reconfirmate la bord. Intervalul exact de timp și restaurantul vor fi comunicate la bord.

Odată ajunși la bord, oaspeții Bella vor putea schimba intervalul de servire a meselor, zilnic până la 16:00 în funcție de disponibilitate. Ei vor avea, de asemenea, posibilitatea de a schimba tipul de masa (de la Flexi la Classic), doar o singură dată și în funcție de disponibilitate.

OASPEȚII CE ALEG EXPERIENȚA FANTASTICA

Oaspeții Fantastica pot alege intre tipurile de masă Classic si Flexi. In timpul rezervari pot selecta ambele tipuri de masa și ora dorită* (* incepand de la 15/01/2017). În cazul  tipului Classic (prima sau a doua sesiune din zi), sau în cazul în Fexi (devreme sau mai târziu).

Oaspeții care au selectat Flexi vor putea alege (de la 30 de zile până la 48 de ore înainte de data de plecare) - intervalul de timp exact la care doresc sa serveasca masa dintre cele disponibile (până la 15 intervale de timp).

Odată ajunși la bord, oaspeții Fantastica vor avea posibilitatea de a schimba intervalul de masă, zilnic până la ora 16:00, în funcție de disponibilitate. De asemenea vor avea posibilitatea de a schimba tipul de masa (de la Flexi la Classic, sau invers), în funcție de disponibilitate.

OASPEȚII CE ALEG EXPERIENȚA WELLNESS & AUREA

Tipul de masa My Choice, cuprinde cina oricand, cu acces prioritar la orice restaurant Flexi (linie prioritară). 

OASPEȚII CE ALEG EXPERIENTA YACHT CLUB

Privilegiu exclusiv pentru oaspeții Yacht Club. Pot servi oricand masa la restaurantul exclusivist Yacht Club (rezervat pentru oaspeții Yacht Club). Rezervare (opțional).

GRUPURI

Conform procesului existent, pasagerii din fiecare grup vor fi alocați fie in sesiunea de masa mai devreme de la (18:00 / 18:30), fie în cea târzie (de la 20:30 / 21:00). Grupurile vor fi apoi așezate în principal la restaurantele Flexi (ocazional acestea ar putea, de asemenea, fi alocate restaurantelor Classic, în funcție de  nevoile operaționale de gestionare a stocurilor). Oaspeții care aparțin unor grupuri nu îsi vor putea selecta intervalele de mese la rezervare sau în faza de web check-in. Acesta se va alege în momentul rezervari de catre Agentul de Turism.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Discount de pana la 50% pentru cadrele medicale si pompieri - MSC Cruises Discount de pana la 50% pentru cadrele medicale si pompieri - MSC Cruises
Daca esti cadru medical sau pompier si in aceste luni ai luptat pentru a limita evolutia noului Coronavirus aceasta oferta este pentru tine.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour