Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Targuri de Craciun si Vacanta de 1 Decembrie » Târg de Crăciun la Praga

Târg de Crăciun la Praga

Plecare în 29.11 din București

Descoperă Praga! Vizitează Târgul de Crăciun!

Bonus! Tur panoramic de oraș cu ghid local.

Excursii Opționale:

  • Praga - orasul cu 100 de clopote, patrimoniu mondial UNESCO și unul dintre cele mai frumoase orașe din lume.Cina într-un restaurant tradițional, bere și vin, program folcloric
  • Karlovy Vary cea mai importantă și mai veche stațiune balneară din Bohemia de Vest, vă recomandăm: Muzeul Poiana Noua, Fabrica de sticlă Moser, Muzeul Jan Becher.
  • Dresda – capitala regilor saxoni, Vă recomandăm: Castelul Zwinger, Biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi

Tarif: 510 euro / persoană

Servicii incluse:

  • Cazare 3 nopți cu mic dejun la hotel DUO 4* sau similar;
  • Bonus! Tur panoramic de oraș cu ghid local;
  • Tur pietonal în PIAȚA DE CRĂCIUN cu însoțitorul român de grup;
  • Insoțitor român de grup pe toată durata programului;
  • Transfer Aeroport - Hotel și retur;
  • Zbor Compania Tarom, cu bagaj de cală de 23 kg și bagaj de mână de 8 kg inclus

CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Târg de Crăciun la Munchen Târg de Crăciun la Munchen
Plecare din București în 27 Noiembrie cu zbor direct Lufthasa
 Târg de Crăciun la Lisabona Târg de Crăciun la Lisabona
 Plecare în 30 Noiembrie 2024 din București  pentru 4 nopți
Istanbul - Vacanta de 1 Decembrie in inima Bizantului Istanbul - Vacanta de 1 Decembrie in inima Bizantului
Plecare 28 Noiembrie 2024 din Bucuresti - 3 nopti BONUS! Doua bagaje de cala incluse de 23 kg si un bagaj de cabina de 8 kg.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour