Vă aflați aici: » Croaziere » Croaziere de grup » Croaziera pe Marea Mediterana si minisejur la Barcelona

Croaziera pe Marea Mediterana si minisejur la Barcelona

Formular de rezervare
Cod securitate:
Cod securitate

Farmecul Frantei si Italiei! 07.09 - 13.09.2018!

Porneste din capitala modernismului, Barcelona, intr-o minunata croaziera cu unul dintre cele mai cunoscute vase de croaziera ale companiei Royal Caribbean, si anume Vision of the Seas. Vei explora orasul Cannes, emblematic pentru riviera franceza, apoi poti merge la Florenta – leaganul Renasterii italiene sau la Pisa cu turnul sau inclinat, cat timp vasul te asteapta in port la Livorno. Dupa inca o zi petrecuta pe mare, timp in care te vei bucura de facilitatile vasului de 4 stele, vei incheia aceasta frumoasa experienta cu o vizita de doua zile a Barcelonei, capitala Catalunyei.

Oferta completa in fisierul de mai jos!


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Mauritius, Seychelles, Madagascar si Reunion - Grup Organizat cu Zbor Inclus 2019

Plecare: 31.01.2019! Rezervă până în 01 iunie 2018 și beneficiați de tarife speciale early booking de la 2899 €/persoană în cabină dublă, zbor inclus din București și toate taxele incluse!

Early booking! Croaziera grup organizat in Caraibe, MSC Preziosa, 14 nopti

Croaziera MSC Preziosa 26.01-10.02.2019 14 nopti, bilet avion, transferuri, insotitor de grup, taxe portuare si taxe de aeroport incluse!
Tarife Early booking valabile pentru rezervari pana la 30.04.2018!

Newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.

* campuri necesare

ACTIVE TRAVEL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 16636

Booking.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda. IMPORTANT: daca nu aveti acest tip de card, ne ocupam noi de obtinerea lui. Trebuie doar sa-l ridicati de la banca.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Pralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour
Agent acreditat de CFR