Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Alte informatii importante » Sunt activ, am calatorit » Am fost in Austria

Am fost in Austria

Destinatia: Austria - ski, statiunea Solden, Pensiunea Rosmarie. Anca si Liviu, Brasov. Revelion 2010.

"Pensiunea este excelenta, serviciile de asemenea. Vederea este superba si partiile aproape. Ne-am simtit foarte bine. Cu siguranta ne vom intoarce!"


Destinatia: Viena, Hotel NH ATTERSEEHAUS 4* si Praga Hotel CROWNE PLAZA CASTLE PRAGUE 4*. Liviu si Ana Maria, Brasov. Craciun 2009 + Revelion 2010.

"Excelente ambele hoteluri, mai ales cel din Praga. Concertul de Craciun din Viena a meritat. Multumim Marian!"


Destinatia: Viena, Hotel Kaiser Franz Joseph 4*. Gigi si familia, Tg. Jiu. Perioada: 7 - 11.12.2011.

"Bine v-am regasit, tocmai ne-am intors acasa de la Viena si vroiam sa va multumesc pentru hotelul pe care mi l-ati recomandat. Cred ca il puteti recomanda pe viitor si altor clienti ai dvs fara probleme. Are conexiuni la mijloacele de transport in comun, impecabile in Viena, de altfel, de caldura si apa calda nu se pune problema, bucataria utilata cu mai mult decat strictul necesar, suficient de spatios, bine amplasat; nu ne pare rau ca am optat pentru a ne caza aici dupa toata tevatura de care am avut parte pana la finalizarea comenzii catre dvs. Totul a fost ok, mai putin conexiunea wi fi la internet, la final recunoscand si ei ca au avut ceva probleme. O zi buna si clienti multumiti ca noi va doresc sa aveti si in continuare."


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour