Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Vacante Externe » Destinatii exotice

Destinatii exotice

Va prezentam ofertele de sejururi pentru destinatiile exotice. Petreceti o vacanta de neuitat in Maldive sau Mauritius. Fii activ si calatoreste cu agentia de turism din Brasov Active Travel in Dominicana, Cuba sau Mexic.

Punta Cana - Chartere directe din Bucuresti Punta Cana - Chartere directe din Bucuresti
NOU! REPUBLICA DOMINICANA. Charter direct PUNTA CANA - compania Gullivair. Pachete complete de 7 nopti pentru 7 plecari disponibile in perioada 28.01 ...
Vacanta in Dubai - pachete complete Vacanta in Dubai - pachete complete
Descopera noile pachete si multitudinea de plecari disponibile in perioada 04.12.2020 - 16.04.2021.
Maldive - Zboruri charter din Bucuresti Maldive - Zboruri charter din Bucuresti
Maldive - un vis exotic implinit! Cursa charter zbor direct Bucuresti - Male - Bucuresti NOU! Plecari: 07.02, 14.02, 21.02, 28.02, 07.03, 14.03, 21.03 ...
Sejururi Sri Lanka 2021 Sejururi Sri Lanka 2021
NOI date de plecare: 15.02 | 08.03 | 12.04.2021 si NOI hoteluri! Date de plecare deja existente: 18.01.2021
Nou! Kenya - Charter Mombasa - Soare, plaja si safari! Descopera ofertele noastre! Nou! Kenya - Charter Mombasa - Soare, plaja si safari! Descopera ofertele noastre!
KENYA - "Jambo" un salut calduros din inima Africii! Lansam charterul cu plecare din Bucuresti. Zboruri incepand cu 03.03.2021. Sejururi de 7 nopti (c ...

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour