Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Last Minute si Reduceri

Last Minute si Reduceri

Pagina:
Servicii VIP Gratuite - ANTALYA Servicii VIP Gratuite - ANTALYA
Hoteluri cu SERVICII VIP GRATUITE, pentru destinatia Antalya, valabile intregul sezon 2023!
Vacanta de neuitat Sharm el Sheikh| Active Travel Vacanta de neuitat Sharm el Sheikh| Active Travel
Start rezervari SHARM EL SHEIKH ‼️ Prima plecare: 29 septembrie Charter saptamanal in fiecare zi de vineri
Vacanta in Cipru – plecare din Bucuresti Vacanta in Cipru – plecare din Bucuresti
Cipru de Sud si Nord Plecare din Bucuresti in 21.10.2023
NOU! COSTA BRAVA & COSTA DORADA - PROMO LANSARE NOU! COSTA BRAVA & COSTA DORADA - PROMO LANSARE
Profită de ofertele PROMO LANSARE și rezervă sejururi de la 695 €/persoană!
50€ Reducere pentru Malta plecare in 01.10.2023 50€ Reducere pentru Malta plecare in 01.10.2023
Suntem bucurosi sa va prezentam ofertele speciale pentru destinatia Malta
Nevis Resort 4* - Sunny Beach - Pana la 25% reduceri speciale! Recomandare Active Travel Nevis Resort 4* - Sunny Beach - Pana la 25% reduceri speciale! Recomandare Active Travel
Pentru cazare in perioada 13.07-31.07 – 20% reducere Pentru cazare in perioada 01.08-04.09 – 15% reducere Pentru cazare in perioada 05.09-30.09 ...
Super Ofertele Săptămânii - CIPRU! Pachete de la doar 439 €/persoană! Super Ofertele Săptămânii - CIPRU! Pachete de la doar 439 €/persoană!
Profită de super - tarife pentru pachetele noastre din  CIPRU -  SEZONUL VARĂ 2023, plecări din BUCUREȘTI! Oferte valabile pentru rezervări efe ...
OFERTA SEPTEMBRIE IN MALTA! EXTRA: DEMIPENSIUNE + MINI CROAZIERA IN VALLETTA OFERTA SEPTEMBRIE IN MALTA! EXTRA: DEMIPENSIUNE + MINI CROAZIERA IN VALLETTA
Luna Septembrie vine cu cele mai bune oferte pentru vacanta in Malta! Vino si exploreaza Insula de Miere, iar noi iti garantam cel mai bun pret!
SALALAH - Sezon 2023 - 2024, pachete de la 999 €/persoană! SALALAH - Sezon 2023 - 2024, pachete de la 999 €/persoană!
SALALAH - Sezon 2023 - 2024, pachete de la 999 €/persoană! OFERTA DE LANSARE pentru sejururi în SALALAH, de la 999 €/persoană/pachet!
 COSTA BRAVA & COSTA DORADA - PROMO SALE de la 387 €/persoană! COSTA BRAVA & COSTA DORADA - PROMO SALE de la 387 €/persoană!
Profită de oferta PROMO SALE și rezervă sejururi de la 605 €/persoană 
Reducere pentru Malta plecari in 15.09 si 01.10.2023 Reducere pentru Malta plecari in 15.09 si 01.10.2023
Reducere 50 EURO/adult sau copil pentru inscrieri pana la data de 21.08.2023!
Pagina:

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour